Cum Să Restartezi un iPad Pro în 3 Pași Simpli

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Restartezi un iPad Pro în 3 Pași Simpli

Uneori este nevoie să restartezi forțat un iPad Pro, de obicei datorită unor blocări ale sistemului de operare sau ale unor aplicații instalate care au condus spre o înghețare a dispozitivului, sau pur și simplu din cauza unui comportament anormal pe care îl are dispozitivul, restartarea forțată fiind doar un pas general de rezolvare.

- Advertisement -

Efectuarea unei restartări forțate pe un iPad Pro cu Face ID și fără buton Home, este total diferită față de generațiile anterioare iPad. Restartarea este asemănătoare cu ce de pe iPhone-urile X, XS și XR, și se poate face în trei pași simpli.

Această metodă de restartare este valabilă pentru modele iPad Pro cu Face ID, de 11-inci și 12,9-inci fără buton Home. Astfel că în loc să apăsați simultan butoanele Home și Power pentru a inițializa restartarea, va trebui să apăsați alte butoane într-o anumită secvență, iar noi îți vom prezenta în trei pași simpli cum se poate efectua această operație.

Cum Să Restartezi un iPad Pro

Dacă pe dispozitivele anterioare această restartare era un proces simplu, pe iPad Pro intervin câteva mici modificări care fac operațiunea puțin mai complicată. De ce spun complicată, pentru că prima dată trebuie să apeși două butoane rapid și pe rând, urmate mai apoi de o apăsare lungă pe un altul. Vedeți mai jos:

Cum Să Restartezi un iPad Pro în 3 Pași Simpli

Pasul 1: Apăsați pe Butonul de Volum Sus

Apăsați rapid pe butonul Volum Sus.

Pasul 2: Apăsați pe Butonul de Volum Jos

Apăsați rapid pe butonul Volum Jos.

Pasul 3: Apăsați și Mențineți apăsat Butonul Power

Apăsați și mențineți apăsat butonul Power până când pe ecranul iPad-ului va apărea logo-ul Apple.


Veți ști că restartarea forțată pe iPad Pro s-a inițializat în momentul în care logo-ul Apple apare pe ecran, în acel moment dispozitivul va boota ca de obicei către lock screen și home screen.

- Advertisement -

Dacă nu ați reușit din prima, nici o problemă, încercați din nou cu mai multă atenție. Dacă vi se pare că țineți prea mult apăsat butonul Power până când iPad Pro-ul se restartează, nu vă impacientați, pentru că procesul poate dura câteva secunde bune până când se îndreaptă spre unificare procesului de restabilire a iOS-ului.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă