Cum Să Restartezi și să Resetezi un iPhone X în 3 Pași Simpli

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Restartezi și să Resetezi un iPhone X în 3 Pași Simpli

Atunci când un iPhone nu vrea să mai pornească sau când întâmpină un bug de sistem, în general primul instinct este de a forța un restart pe dispozitiv prin acționarea simultană a butoanelor Sleep/Wake și Home pentru câteva secunde. Aceste erori ale sistemului de operare, ale informațiilor bateriei dispozitivului sau orice alt bag UI sunt întâlnite chiar și pe cele mai avansate dispozitive iPhone, inclusiv pe iPhone X. Trucul ce implică acționarea celor două butoane (Home+Sleep/Wake) nu mai funcționează însă încă de la iPhone 7 și iPhone 7 Plus, atunci când butonul fizic Home a fost înlocuit de unul taptic, buton care nu mai poate primi comenzi în momentul în care dispozitivul nu este activ.

- Advertisement -

O dată cu noul model iPhone, Apple a schimbat procesul pentru restartarea sau resetarea dispozitivului, iar noi îți vom prezenta în trei pași simpli cum se poate efectua această operație.

Cum Să Restartezi și să Resetezi un iPhone X

Dacă pe dispozitivele anterioare această restartare era un proces simplu, pe iPhone X intervin câteva mici modificări care fac operațiunea puțin mai complicată. De ce spun complicată, pentru că prima dată trebuie să apeși două butoane rapid și pe rând, urmate mai apoi de o apăsare lungă pe un altul. Urmând pașii de mai jos puteți vedea cum exact stau lucrurile.

Cum Să Restartezi și să Resetezi un iPhone X în 3 Pași Simpli

Pasul 1: Apăsați pe Butonul de Volum Sus

Apăsați rapid pe butonul Volum Sus.

Pasul 2: Apăsați pe Butonul de Volum Jos

Apăsați rapid pe butonul Volum Jos.

Pasul 3: Apăsați și Mențineți apăsat Butonul Side (Lateral)

Apăsați și mențineți apăsat butonul Side (Sleep/Wake în vechea denumire) până când pe ecranul telefonului va apărea logo-ul Apple.

Resetați Setările și Mai Apoi Telefonul

Dacă prin simpla restartare a iPhone-ului problemele întâmpinate nu au fost rezolvate, va trebui urmată varianta în care trebuie resetate setările telefonului. Dacă nici așa dispozitivul nu și-a revenit, ultima variantă este resetarea completă a dispozitivului—mare atenție însă, efectuați un backup în iTunes sau iCloud înainte de porni această operație.

Pentru restartare , mergeți în Settings -> General -> Restart.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă