Cum Să Restartezi Sau Să Restartezi Forțat Un Apple Watch

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Restartezi Sau Să Restartezi Forțat Un Apple Watch

Vi s-a blocat Apple Watch-ul și nu știți ce trebuie să faceți? Nu vă faceți griji pentru că în cele ce urmează vă voi explica cum puteți restarta Apple Watch-ul chiar și atunci când nu răspunde la simplele comenzi de oprire/pornire.

- Advertisement -

Atunci când un Apple Watch pur și simplu se blochează într-un mod sau altul, există un mic truc prin care puteți să îl restartați. Dacă prin această restartare lucrurile nu revin la normal se poate încerca și un restart forțat. Dar hadeți să vedem mai concret cum se poate face un restart sau un restart forțat pe un Apple Watch care a rămas blocat și nu răspunde la nicio comandă.

Cum Se Face Un Restart sau Un Restart Forțat Pe Un Apple Watch

Restartați Un Apple Watch

  • Apăsați și mențineți apăsat butonul Side(Lateral) până când pe ecran apar următoarele opțiuni: Power Off, Medical ID și Emergency SOS.
  • Trageți degetul spre dreapta pe Power Off pentru a opri Apple Watch-ul.

Cum Să Restartezi Sau Să Restartezi Forțat Un Apple Watch

  • Dacă ecranul s-a făcut complet negru înseamnă că Apple Watch-ul s-a închis. Acum apăsați din nou pe butonul Side până când logo-ul Apple apare pe ecran și așteptați ca ceasul să se pornească.

Restartați Forțat Un Apple Watch

Nu încercați niciodată să efectuați un restart forțat atunci când Apple Watch-ul își face o actualizare de software watchOS. Actualizarea are loc atunci când pe ecranul ceasului apare logo-ul Apple și în jurul său există un cerc care arata progresul actualizării. Cu acestea fiind spuse, nu folosiți restartatea forțată pe Apple Watch decât în cazul în care procedura standard de restartare nu funcționează.

  • Apăsați și mențineți apăsat butonul Side împreuncă cu Coroana Digitală(Rotița) pentru cel puțin zece secunde.
  • Dați drumul la amândouă butoanele atunci când pe ecranul ceasului va apărea logo-ul Apple.

Prin acești pași simpli ați învățat cum se face un restart și un restart forțat unui Apple Watch care nu mai răspunde la nicio comandă. Dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu vă rezolvă problema Apple Watch-ului vostru, atunci cel mai bine este să contactați un service autorizat Apple!

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă