Cum Să Restartați Un iPhone Fără Butonul Power? Aici Găsiți Răspunsul!

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Restartați Un iPhone Fără Butonul Power? Aici Găsiți Răspunsul!

Tocmai ți s-a stricat butonul Power și ai vrea să îți restartezi iPhone-ul? Citește aceste rânduri și vei găsi soluția la problema ta!

- Advertisement -

În cazul în care butonul Power de pe iPhone-ul vostru s-a stricat, s-a blocat, sau pur și simplu s-a rupt după un șoc puternic, iPhone-ul nu va mai putea fi restartat clasic. Apple însă a implementat o dată cu iOS 10 o caracteristică deșteaptă care se numește AssistiveTouch și cu ajutorul căreia vă veți putea restarta iPhone-ul. În acest articol vă voi explica cum să restartați un iPhone fără butonul Power!

iOS 10 Pe Orice iPhone, iPad sau iPod touch

Prin lansarea iOS 10, orice iPhone, iPad sau iPod touch poate fi restartat fără a folosi butonul Power. Totodată, iOS 10 a adus pentru prima dată funcția de pornire automată a oricărui iPhone, iPad sau iPod touch prin simpla conectare la încărcător.

Așadar, atunci când un iPhone, iPad sau iPod touch se oprește, iar butonul Power nu funcționează, conectând-ul la încărcător sau la computer, dispozitivul va porni automat.

Cum Restartăm Un iPhone Cu AssistiveTouch

Pentru a restarta un iPhone fără butonul Power, în primul rând va trebui să porniți AssistiveTouch. Caracteristica AsisstiveTouch crează un buton Home virtual care va apărea pe ecranul iPhone-ului, oferind iPhone-ului toate funcționalitățile sale chiar și atunci când butonul fizic Power este stricat sau blocat.

Pentru a porni AssistiveTouch deschideți aplicația Settings și apăsați pe General -> Accessibility -> AssistiveTouch. Apoi, comutați butonul AssistiveTouch în poziția pornit (poziția pornit este atunci când butonul se face verde).

După pornirea AssistiveTouch veți putea observa imediat butonul Home virtual pe ecranul iPhone-ului, buton ce poate fi mutat oriunde pe ecran.

  1. Apăsați pe butonul AssistiveTouch.
  2. Apăsați pe pictograma Device.
  3. Apăsați pe pictograma More.
  4. Apăsați pictograma Restart.
  5. Apăsați din nou Restart atunci când fereastra de confirmare apare pe ecranul iPhone-ului.
  6. iPhone-ul se va opri și se va porni după aproximativ 30 secunde.

- Advertisement -

Această variantă este valabilă pe orice iPhone, iPad sau iPod touch care rulează cel puțin iOS 11.

În cazul în care dispozitivul utilizat rulează încă iOS 10, pentru a-l restarta cu ajutorul AssistiveTouch, apăsați pe butonul circular AssistiveTouch și veți intra în meniu. Apoi, Apăsați pe Device, iar apoi apăsați și mențineți apăsat butonul Lock Screent din AssistiveTouch. După câteva secunde veți putea observa că pe ecranul dispozitivului va apărea mesajul slide to power offTrageți cu degetul pe pictograma ce indică slide the power de la stânga la dreapta.

Pentru a porni din nou dispozitivul este nevoie să îl conectați la orice sursă de curent, exact cum procedați când îl puneți la încărcat. Imediat logo-ul Apple va apărea pe ecran și dispozitivul se va porni automat.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă