Cum Să Resetezi Setările de Rețea pe iPhone sau iPad

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Resetezi Setările de Rețea pe iPhone sau iPad

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să nu vă funcționeze conexiunea la internet pe iPhone sau iPad și prin restartarea dispozitivului sau prin închiderea și redeschiderea conexiunii celulare sau cea Wi-Fi lucrurile nu s-au îndreptat, trebuie să știți că mai există o metodă pentru a rezolva această problemă. Resetarea setărilor de rețea pentru iPhone sau iPad este de obicei rezolvarea acestei probleme.

Resetarea setărilor de rețea pe oricare dintre aceste dispozitive este o treabă simplă, care nu implică cunoștințe deosebite și cel mai important, nu se poate întâmpla nimic rău cu iPhone-ul sau iPad-ul tău. Resetarea setărilor de rețea înseamnă resetarea rețelei mobile, dar și resetarea rețelei Wi-Fi, iar dacă rețeaua mobilă își reconfigurează singură setările, cea Wi-Fi va pierde toate informațiile anterioare, cum ar fi parola/parolele. Iată cum să resetați setările de rețea pe iPhone-ul vostru.

  • Deschideți aplicația Settings.
  • Apăsați pe General.
  • Selectați Reset.
  • Apăsați pe Reset Network Settings.
  • Introduceți codul iPhone-ul vostru.

Aceași pași se aplică și în cazul unui iPad.

Gata, setările de rețea au fost resetate. Această resetare ar trebuie să rezolve toate problemele legate de conectare la rețeua mobilă sau la cea Wi-Fi.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă