Cum Sa Resetam Parola Uitata Pentru Contul Apple ID

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Resetam Parola Uitata Pentru Contul Apple ID

Cel mai important lucru pentru fiecare utilizator Apple este cunoașterea Apple ID-ului. Acesta permite accesul către conținutul magazinului de aplicații sau muzică și cumpărarea diverselor produse media din App Store și iTunes, permite accesul și stocarea conținutului în iCloud, oferă posibilitatea creării de apeluri FaceTime, trimiterea și primirea iMessages, folosirea Apple Pay acolo unde acest serviciu este disponibil. Având în vedere că Apple ID-ul deține atât de multe lucruri pentru utilizarea zilnică a iPhone-ului nostru, este cu adevărat o mare problemă atunci când inevitabilul se întâmplă și ne confruntăm cu uitarea parolei pentru Apple ID. Dacă dintr-o întâmplare vă aflați în această situație, nu trebuie să vă faceți nici o grijă, doar să accesați acest link Appleid.apple.com pentru a vă reseta parola pentru Apple ID-ul personal. Ghidul nostru următor vă va ajuta să parcurgeți acest proces.

- Advertisement -

ATENȚIE: Înainte de a crea un cont Apple ID, recomandarea noastră este să urmați cu mare atenție pașii și să introduceți date care semnifică ceva pentru voi (date reale introduse în secțiunea întrebărilor de securitate) pentru ca atunci când vă aflați într-o situație asemănătoare să nu întâmpinați nici cea mai mică problemă.

În partea de sus central putem observa următorul text, Apple ID and Manage Your Apple Account. Imediat sub acest text există o căsuță pentru login și un buton mic în partea de jos cu textul  “Forgot Apple ID or Password?” Click aici.

Cum Sa Resetam Parola Uitata Pentru Contul Apple ID

 

Mai apoi veți putea vedea o pagină care vă va solicita să introduceți Apple ID-ul vostru. Să sperăm că Apple ID-ul ales de către voi este ușor de reamintit, mai ales că este întotdeauna o adresă de email. Dacă totuși nu mai vă aduceți aminte aceast ID, click pe “Forgot Your Apple ID?” pentru a-l recupera. Dacă știți Apple ID-ul, introduceți-l și apăsați pe Continue.

reset-password-apple-ID-02

La pasul umător vi se va cere să introduceți data nașterii. Introduceți data corectă și apăsați pe Continue.

reset-password-apple-ID-03

De aici, veți putea selecta cum să vi se reseteze parola. Fie către un Email prin alegerea “Get an email,” fie prin răspunderea la una dintre întrebările secrete prin alegerea “Answer security questions.” Eu am ales verificare prin email pentru că am gasit această opțiune ca mult mai rapidă și mai convenabilă. Apoi click pe Continue. Veți primi un mesaj de confirmare pe ecran care va spune că un email a fost transmis către adresa specificată.

- Advertisement -

reset-password-apple-ID-01

Intrați în căsuța de email și faceți click pe link-ul “Reset Now” din mesajul primit de la Apple. Veți fi redirecționați către o pagină unde veți putea introduce noua parolă, parolă ce e obligatoriu să conțină o majusculă (literă mare), un număr și mai nou, un simbol.

Cu acestea fiind spuse, după căteva secunde (uneori poate dura câteva minute) aveți din nou contul Apple ID activ împreună cu noua parolă stabilită ulterior. Acum puteți cumpăra aplicații din App Store sau muzică din iTunes și vă puteți loga în iCloud.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă