Cum Să Pui un iPhone X în Recovery Mode în 5 Pași Simpli

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Pui un iPhone X în Recovery Mode în 5 Pași Simpli

Se mai întâmplă din când în când ca un iPhone să aibă probleme de software și atunci nu există altă variantă decât cea de restaurare sau de actualizare a iOS-ului cu ajutorul iTunes. În acest proces de restore și/sau update al iPhone-ului cu ajutorul iTunes, atât Mac cât și pe PC, poate apărea o lipsă de comunicare între dispozitiv și iTunes, iar pentru ca iTunes să recunoască dispozitivul el trebuie pus în ceea ce se numește recovery mode. Din cauză că Apple a schimbat pașii pentru restartarea unui iPhone X, pașii pentru activarea modului recovery mode au fost și ei modificați. În cele ce urmează vă vom prezenta noii pași pentru recovery mode pe iPhone X.

- Advertisement -

Trebuie să știți că atunci când faceți o restaurare din modul recovery mode la iPhone-ul vostru via iTunes, dispozitivul va fi șters în totalitate, ceea ce înseamnă că veți pierde orice fișier ce nu a fost salvat în prealabil printr-un eventual backup prin iCloud. Așadar, pentru a repara o problemă apărută pe iPhone-ul, iPad-ul sau iPod touch-ul vostru încercați mai întâi să faceți o actualizare via iTunes.

Pentru ca un iPhone X să poată fie pus în modul recovery mode trebuie să respectați câțiva pași simpli.

Pasul 1: Update iTunes

În primul rând, trebuie să faceți update la ultima versiune de iTunes lansată. După ce actualizarea a fost făcută, închideți aplicația iTunes de pe Mac-ul sau PC-ul vostru.

Pasul 2: Conectați iPhone X la Computer

Conectați iPhone-ul X la Mac sau PC folosind cablul Lightning venit la pachet cu dispozitivul. Iar acum pregătiți-vă pentru a restarta forțat iPhone-ul X.

Pasul 3: Restartare iPhone X

Pentru a iniția restartarea unui iPhone X este necesară apăsarea rapidă a butonului Volum Sus, urmată rapid de apăsarea butonului Volum Jos și imediat după, apăsați și mențineți apăsat butonul Side (Sleep/Wake) până când pe ecranul iPhone-ului va apărea o iconiță ce va indica modul iTunes recovery.

Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

În acest moment iPhone-ul se află în modul recovery mode (sau modul DFU). Acum puteți deschide aplicația iTunes de pe Mac sau PC.

Pasul 4: Actualizare din iTunes

Imediat ce aplicația iTunes a fost deschisă pe Mac sau PC, va afișa un mesaj într-o fereastră care vă va întreba ce operație doriți să executați, Update sau Restore. Faceți click pe Update, iar iTunes va încerca să actualizeze dispozitivul la ultima versiune de iOS disponibilă fără ca datele să fie șterse de pe dispozitiv. În cazul în care iPhone-ul este scos din modul recovery mode în timpul descărcării versiunii de iOS, nici o problemă, urmați din nou Pasul 4 pentru ca iPhone-ul să fie pus din nou în modul recovery mode.

În cazul în care nu funcționează Update-ul, atunci procedați la fel și acționați butonul Restore din iTunes. Așa cum spuneam mai sus, prin Restore telefonul vostru va fi șters în totalitate și singurele date ce vor fi recuperate sunt cele salvate prin iCloud.

Pasul 5: Configurați iPhone X

- Advertisement -

După ce actualizarea a fost finalizată, folosiți iTunes pentru a vă configura iPhone-ul X.

De reținut: Dacă doriți să scoteți dispozitivul din modul recovery mode, deconectați iPhone-ul X de la computer și apăsați butonul Side pentru a porni iPhone-ul X în modul normal.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă