Cum Sa Pui Un iPhone In DFU Mode, Varianta Apple

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Pui Un iPhone In DFU Mode, Varianta Apple

DFU reprezintă de fapt Default/Device Firmware Update, și este modul cel mai profund posibil când vine vorba de a restaura un iPhone sau orice alt device cu iOS. Un geniu din cadrul companiei Apple m-a învățat cum să pun un iPhone în modul DFU mode și de atunci am făcut acest lucru de zeci sau poate sute de ori. Acest mod nu a fost explicat prea mult pe internet, multe metode nu fucționează așa cum ar trebui, iar acest lucru m-a determinat să vă învăț această metodă. În acest articol vă voi explica ce este de fapt DFU mode, cum funcționează un firmware pe iPhone-ul vostru, și cum să pas cu pas restaurezi în modul DFU un iPhone.

Ce Trebuie Sa Faci Inainte De A Incepe Acest Procedeu

 • Butonul Home Button este singurul buton de pe partea cu displayul iPhone-ului, aflat în partea de jos.
 • Butonul Sleep / Wake Button este denumirea Apple pentru butonul de pornire.
 • Vei avea nevoie de un cronometru care să numere pentru tine 8 secunde (sau poți să faci acest lucru în capul tău).
 • Dacă ai posibilitatea, fă un backup înainte prin iCloud sau iTunes.

Cum Sa Pui Un iPhone In Modul DFU Mode

 1. Conectează iPhone-ul tău la calculator și apoi deschide iTunes. Nu contează dacă iPhone-ul este pornit sau oprit.
 2. Apasă și menține apăsat butonul Sleep / Wake Button și Home Button împreună pentru 8 secunde.
 3. După 8 secunde, dă drumul butonului Sleep / Wake Button dar continuă să ții apăsat butonul Home Button până când iTunes afișează următorul mesaj “iTunes has detected an iPhone in recovery mode/iTunes a detectat un iPhone în modul recovery.”iphone_in_recovery_mode
 4. Dă drumul butonului HomeButton. Ecranul iPhone-ului va fi complet negru, semn că ai intrat cu succes în modul DFU mode. Dacă nu se întâmplă acest lucru, încearcă din nou de la început.
 5. Restaurează iPhone-ul tău folosind iTunes.

Un Mic Cuvant De Avertizare

- Advertisement -

Cand vei restaura iPhone-ul în modul DFU, calculatorul tău va șterge și va reîncărca fiecare bit de cod care controlează software-ul și hardware-ul de pe iPhone-ul tău. Există posibilitatea ca ceva să meargă prost în timpul procesului.

Dacă iPhone-ul este cumva stricat sau are o problemă, în special atunci când acesta a avut un contact cu apa, o restaurare DFU ar putea strica definitiv iPhone-ul. Un iPhone utilizat ce are mici probleme tehnice poate deveni complet inutilizabil dacă restore-ul DFU eșuează din cauza stricăciunilor provocate de apă pe partea de hardware.

Ce Este Un Firmware? Ce Face Acesta?

Firmware-ul este programarea care controlează hardware-ul dispozitivului. Software-ul se schimbă tot timpul (instalezi aplicații sau pur și simplu descarci un nou email), harware-ul nu se schimbă niciodată, și nici acest firmware nu se schimbă aproape niciodată  – doar dacă trebuie.

Ce Alte Dispozitive Electronice Au Firmware?

Toate! Gândește-te: mașina de spălat haine sau vase, televizorul, telecomanda televizorului, cuptorul cu micounde ș.a.m.d, toate folosesc firmware pentru a controla butoanele, cronometrele și alte funcții de bază. Poți seta programul pentru hainele de lână la mașina de spălat haine sau programul pentru popcorn la cuptorul cu micounde de exemplu, acest lucru nu este făcut de software – este firmware-ul.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

2 COMENTARII

  • 1. Instalează iTunes pe PC sau Mac.
   2. Conectează iPhone 7 Plus cu cablul USB la Mac sau PC.
   3. Apasă și menține apăsat butonul Power de pe partea dreaptă timp de 3 secunde.
   4. Imediat după asta apasă butonul Volum Jos (de pe partea stângă a iPhone 7 Plus) în timp ce menții apăsat butonul Power.
   5. Menține apăsate cele două butoane pentru 10 secunde. (Dacă pe ecranul iPhone-ului apare logo-ul Apple înseamnă că ai ținut apăsate butoanele prea mult și trebuie să reiei de la început procesul)
   6. Dă drumul la butonul Power, dar menține apăsat butonul Volum Jos pentru încă 5 secunde.
   Dacă ecranul iPhone-ului rămâne negru și pe ecranul PC-ului sau Mac-ului apare mesajul “A fost descoperit un iPhone în modul recovery(sau DFU)” atunci este bine.
   Dacă iPhone-ul pornește normal va trebuie să reiei procesul de la început.
   Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă