Cum sa Primesti Ultimele Actualizari iOS Inainte ca Ceilalti sa le Primeasca

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum sa Primesti Ultimele Actualizari iOS Inainte ca Ceilalti sa le Primeasca

Vrei să pui mâna pe ultimele versiuni de iOS înainte ca acestea să fie lansate oficial? Te poți bucura de toate noutățile aduse o dată cu aceste versiuni beta pe iPhone-ul sau iPad-ul tău înainte ca ceilalți să o poată face. Acum toată lumea se poate bucura de noutățile aduse de iOS 9 și mai ales de actualizarea acestuia la 9.3.1, care aduce una dintre cele mai mari noutăți, Night Shift. În curând vor începe versiunile beta pentru iOS 10, așa că e momentul să intri in lumea celor ce vor pune mâna printre primii pe aceste noutăți.

Intra in Programul Apple Beta Software

- Advertisement -

Tot ce trebuie să faci este să intri în Programul Apple Beta Software, și vei avea posibilitatea de a accesa versiunile publice beta al acestor sisteme de operare pilot, înainte ca acestea să fie lansate oficial.

Cum poți să te înregistrezi (și să instalezi) ultimele versiuni publice beta lansate de Apple?

În primul rând să menționam că aceste versiuni de software prelansate, beta-uri publice Apple, nu sunt chiar pregătite de la început. Acestea sunt testate de developeri înainte ca acestea să intre în programul public de beta testeri, și instalarea de verisuni beta pentru iOS pot duce device-urile la mici scăpări sau alte ciudățenii inexplicabile. Unele caracteristici pot chiar să nu funcționeze așa cum te-ai aștepta, în timp ce altele pot chiar să dispară, doar pentru a fi înlocuite într-o altă verisune beta de software.

Cu alte cuvinte, dacă instalezi versiunile beta publice lansate de Apple, o faci pe riscul tău. Vestea bună este că vei primi cele mai grozave și mai noi versiuni de software Apple — și prin acest lucru vei ajuta programatorii din Coupertino raportându-le orice problemă ai întâlnit. Totuși, dacă ești alergic la bug-uri, atunci probabil că nu vei dori să îți încarci aceste versiuni beta pe iPhone-ul sau iPad-ul tău.

Inregistreaza-ti telefonul tau iPhone sau tableta iPad

Înainte de a începe, ar fi bine să faci un backup la device-ul tău, ori prin iCloud ori prin iTunes.

Apoi, din device-ul tău iOS (iPhone sau iPad), accesează din Safari link-ul beta.apple.com/profile, intră (sign in) cu contul tău de Apple (Apple ID), și apoi descarcă profilul recomandat device-ului tău. Dacă vei fi întrebat de parola ta (și normal ar trebui), o introduci după care vei primi profilul din partea Apple. Îi dai Install după care Accept. Profilul trebuie să arate la fel ca în imaginea de mai jos.

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

După ce ai dat Install profilului, vei fi nevoit să repornești device-ul tău iOS — apasă pe butonul Restart Now pentru ca acest lucru să aibă loc.

Acum, deschide Settings, apoi General. Ar trebui să vedeți un mic (1) lângă Software Update, dacă nu, prin accesarea meniului Software Update, device-ul va începe să caute ultimul software disponibil. Poți să îi dai download și mai apoi Install. (Este recomandat ca atunci când faci update telefonului sau tabletei, să le conectezi la rețea pentru a nu rămâne fără baterie în timpul procesului, sau să ai peste 50 la sută din baterie înainte de a începe acest proces.)

- Advertisement -

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Mai trebuie să acceptați Termenii & Condițiile și tebuie să așteptați ca device-ul vostru iOS să verifice update-ul pentru a descărca și instala noile fișiere. iPad-ul sau iPhone-ul se va restarta automat după acest proces.

După terminarea întregului prices te vei putea bucura de ultimul software pe iPhone-ul sau iPad-ul tău, sau pe amândouă, și poți începe să le arăți prietenilor ultimele noutăți aduse de acesta.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă