Cum Sa Oprim Sunetele Lock Sounds si Keyboard Clicks pe un iPhone

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Oprim Sunetele Lock Sounds si Keyboard Clicks pe un iPhone

Aproape pe toate dispozitivele moderne întâlnim câteva sunete mai mult sau mai puțin ciudate, majoritatea mimând sunete ale vechilor tehnologii pe care le-am folosit în trecut. Două dintre aceste două sunete pe iPhone sunt cele pentru Keyboard Clicks și Lock Sounds. Atunci când aceste funcții sunt pornite, veți auzi un sunet pentru închidere atunci când apăsați pe butonul sleep/wake, sunet care anunță că telefonul a fost blocat fără a mai fi nevoie de altă verificare. În timp ce celelalte se referă la folosirea tastaturii în iOS, atunci când compunem un mesaj, email sau orice altceva care implică scrisul, veți auzi la fiecare apăsare a unei taste un sunet care indică faptul că nu ați ratat nici o literă. Cu toate acestea, o grămadă de persoane socotesc aceste sunete ca inutile. Să vedem cu putem opri aceste sunete pentru Keyboard Clicks și Lock Sounds.

Deschideți aplicația Settings. Apăsați pe Sounds.

Cum Sa Oprim Sunetele Lock Sounds si Keyboard Clicks pe un iPhone

Apoi mergeți în jos până la capătul paginii. Acolo veți vedea Lock Sounds și Keyboard Clicks. Trageți fiecare buton în poziția off și automat nu veți mai auzi nici un sunet.

IMG_0027

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă