Cum Să Măriți Dimensiunea Textului în Aplicația Messages pe iPhone, iPad și Mac

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Măriți Dimensiunea Textului în Aplicația Messages pe iPhone, iPad și Mac

Atunci când utilizați aplicația Messages pe iPhone, iPad sau Mac textul unui mesaj pare puțin cam mic? Gata, nu mai trebuie să vă chinuiți să citiți un mesaj din cauza scrisului prea mic, pentru că puteți oricând să faceți scrisul mai mare și mai ușor de citit.

Iată cum puteți mări dimensiunea textului în aplicația Messages pe iPhone, iPad și Mac.

Cum Să Măriți Dimensiunea Textului pe iPhone și iPad

Atunci când doriți să măriți dimensiunea textului în aplicația Messages pe iOS trebuie să știți că nu există în cadrul aplicației nici o setare pentru acest lucru. În schimb, această modificare poate fi aplicată din setările dispozitivului. Asta înseamnă că setarea va afecta mai mult decât textul din aplicația Messages. Țineți cont de acest lucru pentru că printre aceste aplicații se află Contacts, Mail sau Notes, dar și alte aplicații ce vor avea de acum în colo un text mărit.

1) Deschideți Settings și mergeți la General.

2) Selectați Accessibility.

3) Apăsați Larger Text.

4) Activați butonul Larger Accessibility Sizes.

5) Deplasați cursorul din partea de jos a ecranului către mărimea textului care vă convine.

Cum Să Măriți Dimensiunea Textului în Aplicația Messages pe iPhone, iPad și Mac

Rezultatul se vede imediat cum deplasați cursorul către un text mai mare sau mai mic.

Cum Să Măriți Dimensiunea Textului pe Mac

Spre deosebire de iOS, pe Mac setările pentru mărimea textului se face din aplicația Messages, astfel că puteți mări dimensiunea scrisului pentru aplicația Messages fără a afecta orice altă aplicație

1) Deschideți Messages.

2) Click pe Messages > Preferences în bara de meniu.

3) În partea de jos din tabul General din fereastră găsiți cursorul care modifică Dimensiunea Textului.

La fel ca și în iOS, modificarea dimensiunii textului poate fi observată imediat în fereastra aplicației Messages.

O astfel de modificare minoră poate fi de mare ajutor pentru mulți utilizatori. Indiferent că aveți probleme de vedere și scrisul mic vă dă bătăi de cap sau pur și simplu vă place să vedeți un text puțin mai mare, este nevoie de doar câteva secunde pentru a regla totul după cum vă place.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă