Cum Sa Iti Eliberezi o Gramada De Spatiu pe iPhone sau iPad Descarcand un Film Din iTunes

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Iti Eliberezi o Gramada De Spatiu pe iPhone sau iPad Descarcand un Film Din iTunes

UPDATE: ATENTIE! Odată cu trecerea la sistemul de operare iOS 10, acest truc pentru eliberarea spațiului nu mai este valabil. Apple a reparat bug-ul din iTunes Store, iar acum dacă încercați să  apăsați butonul RENT HD MOVIE veți fi taxat cu suma aferentă filmului.

- Advertisement -

Am încercat o metodă descoperită întâmplător de un utilizator(@iTwe4kz) de iOS și care a fost descrisă pe scurt pe rețeaua de socializare Reedit, ca cea mai bună metodă de a-ți elibera spațiu pe iPhone sau iPad. Metoda este foarte simplă și chiar funcționează. Pentru a încerca aveți nevoie de un cont de Apple de Statele Unite sau altă țară care vă dă posibilitatea de a închiria un film din iTunes Store. Stați liniștiți, operațiunea nu costă nici măcar 1 cent, totul este gratuit.

Înainte de a începe testul am avut pe iPhone-ul meu de 16GB doar 938 MB spațiu disponibil, iar după acastă încercare am ajuns la 3,2 GB spațiu liber. Foarte mult și foarte rapid!

Aveti nevoie de un Cont de iTunes ce va ofera posibilitate de a inchiria filme – recomadat cont de Statele Unite

În primul rănd, trebuie să intrați în iTunes și să selectați secțiunea Movies(Filme). Alegeți din listă un film mare, care are nevoie de mult spațiu pentru a fi descărcat și obligatoriu să aibă opțiunea de a fi închiriat(Rent Movie). În cazul de față Filmul ales de mine, The Hateful Eight, are nevoie de 6,29 GB spațiu pentru a putea fi descărcat, pozele făcute de mine pe fundalul negru din iTunes nu afișează suficient de clar acest lucru. Apoi selectați butonul ce vă îndică închirierea, de exemplu acest film apare ca $5,99 Rent(repet, nu veți fi taxat cu nici un cent), apărând cu verde Rent HD Movie. Apăsați pe Rent HD Movie, după care rotița ce verifică spațiul va începe să se învârtă și așteptați căteva secunde până vă va fi afișată fereastra prin care veți fi anunțat că nu aveți suficient spațiu pentru a descărca acest fișier. Vezi exemplul în imaginea de mai jos.

iTunes-movies-screenshot

Imediat după aceasta, acționați butonul Settings(Setări), care imediat vă va redirecționa în meniul Settings -> General de unde selectați Storage & iCloud Usage. Surpriza vă va fi mare când vă veți trezi ca cel puțin câteva sute de mega vă vor fi eliberați fără a șterge nimic din aplicațiile pe care le aveți instalate sau poze ori filme din Galerie.

eliberare-spatiu-screenshot

Prima dată mi-au fost eliberați în jur de 700 MB, apoi încă 500 MB, iar după trei încercări am ajus la 3,2 GB spațiu liber total. Încercați și lăsați un comentariu dacă a funcționat și în cazul vostru și căt spațiu ați căștigat prin această metodă sau dacă ați observat că ați pierdut ceva prin această eliberare.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă