Cum Sa Inregistrezi un Music Memo pe iPhone

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Cum Sa Inregistrezi un Music Memo pe iPhone

Aplicația Music Memos este o aplicație prea puțin cunoscută de către utilizatorii de iPhone. Aceasta este o aplicație Apple care nu vine preinstalată pe iPhone sau iPad dar care poate fi descărcată gratuit din App Store.

- Advertisement -

Probabil că ați folosit Voice Memos, dar Music Memos este dezvoltată în special pentru crearea de muzică pentru iPhone. Ce este cu adevărat interesant la această aplicație este posibilitatea de a adăuga Bass și Tobe la o înregistrare instantanee. Puteți chiar să ajustați instrumentele adăugate prin alegerea diferitor kit-uri, cum ar fi de exemplu, Kit Modern sau Kit Vintange pentru Tobe. Nu este întotdeauna perfect, dar tehnologia este grozavă. Dar haideți să vedem cum puteți înregistra un music memo.

Descărcați aplicația din App Store printr-o simplă căutare după Music Memos. După ce deschideți aplicația veți vedea imediat un punct albastru în centrul ecranului. Există două modalități prin care se poate înregistra: apăsați pe butonul albastru din centrul ecranului sau apăsați pe butonul Auto din colțul din stânga sus. Modul auto va porni înregistrarea de fiecare dată când muzica este detectată.

music-memo-iphone-screenshots

Apăsați pe butonul roșu pentru a opri înregistrarea. Înregistrarea va fi salvată imediat și o veți putea vedea în partea de jos a ecranului cu note deasupra liniei.

music-memos-iphone-screenshots-01

Apăsați pe pictograma pentru Bass și Tobe pentru a adăuga instrumente înregistrării. Pentru a edita instrumentele apăsați și mențineți apăsată fiecare pictogramă în parte.

Free – App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă