Cum Să încarci Mai Rapid iPhone-ul sau iPad-ul tău

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să încarci Mai Rapid iPhone-ul sau iPad-ul tău

Nu cred că exită vreun utilizator de iPhone care să nu se fi aflat la un moment dat într-o situație delicată în care iPhone-ul avea baterie foarte puțină, iar timpul necesar încărcarii lui era prea mic și aveați nevoie să vă țină până la întoarcere. Dacă în astfel de situații nu aveți o baterie externă sau nici o altă variantă pentru a vă încărca iPhone-ul mai târziu, iată o metodă simplă prin care vă puteți încărca iPhone-ul sau iPad-ul mult mai rapid.

- Advertisement -

Am descoperit această “șmecherie” mai demult, atunci când am pus la încărcat vechiul meu iPhone 5s cu modul Airplane activat și acesta a fost încărcat într-un timp mult mai scurt decât în mod normal. Am încercat mai multe variante de încărcare, cu alte setări dezactivate, dar într-un final mi-am dat seama că nimic nu poate încărca iPhone-ul mai rapid decât această metodă.

De ce se încarcă iPhone-ul sau iPad-ul mult mai rapid decât în mod normal? Pentru că modul Airplane oprește toate conexiunile celulare, Wi-Fi și Bluetooth. Acest lucru înseamnă că dispozitivele conectate, serviciile de proastă calitate și notificările care de obicei pornesc ecranul și folosesc sunetul și vibrația, încetinesc încărcarea iPhone-ului sau iPad-ului. V-ați jucat vreodată un joc pe iPhone sau iPad în timp ce acesta era la încărcat? Cu siguranță răspunsul este, DA! Probabil că ați observat faptul că dispozitivul fiind într-un proces de lucru și încărcarea durează semnificativ mai mult.

Bineînțeles că acest mic truc nu este întotdeauna cea mai bună opțiune, în special dacă sunteți în așteptarea unui apel important sau a unui email, dar dacă aveți la îndemână un alt dispozitiv pe care să îl puteți folosi cât timp iPhone-ul sau iPad-ul este la încărcat, este o metodă foarte ușoară de a câștiga destulă energie într-un timp mult mai scurt.

Pentru aceia care nu știu deja, pentru activarea modului Airplane urmați acești pași:

  1. Glisați în sus din partea de jos a ecranului iPhone-ului sau iPad-ului pentru a deschide Control Center.
  2. Apăsați pe pictograma Airplane Mode pentru a comuta pe ON modul Airplane.
  3. După ce bateria a fost încărcată complet sau ați obținut suficientă energie, doar apăsați din nou pictograma Airplane Mode pentru a opri modul Airplane.

Încercați cu încredere și dacă ați găsit acest lucru util pentru voi, nu ezitați să lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă