Cum Sa Imperechezi Un Apple Watch Cu Un iPhone

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Imperechezi Un Apple Watch Cu Un iPhone

Prima împerechere a unui Apple Watch cu un iPhone este foarte simplă. Este aproape la fel de simplă ca și conectarea oricărui alt dispozitiv Bluetooth cu un iPhone.

Dacă însă ceasul Apple Watch a mai fost conectat înainte cu un alt iPhone și acum doriți să îl conectați cu un alt iPhone, ca de exemplu, v-ați schimbat iPhone-ul cu unul nou și doriți ca ceasul să fie conectat acum cu acesta, prima și prima dată va trebui să faceți un backup ceasului și pe urmă să îl desperecheați de iPhone-ul vechi.

Pentru acest lucru, deschideți aplicația Watch de pe iPhone. Apăsați pe tabul My Watch ce se află în partea de jos a ecranului și apoi selectați Apple Watch. Apăsați pe Unpair Apple Watch și apoi confirmați acțiunea. Atunci când desperecheați ceasul, datele vor fi salvate automat în iPhone-ul vostru.

Cum Sa Imperechezi Un Apple Watch Cu Un iPhone

Apoi, creați un backup în iCloud a vechiul iPhone după care transferați acest conținut salvat pe noul iPhone. Puteți să folosiți și iTunes backup, dar înainte de acest lucru, asigurați-vă că datele din aplicația Health și Activity sunt salvate și transferate în iTunes.

Acum, prima dată conectați și împerecheați ceasul vostru Apple Watch cu noul iPhone. Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Watch de pe noul iPhone și urmați instrucțiunile. Dacă Bluetooth-ul nu este pornit, porniți-l. Apoi când veți fi întrebați despre restaurarea conținutului din backup, asigurați-vă că selectați cel mai recent conținut salvat pentru a-l tranfera înapoi pe Apple Watch. Asta este tot, aveți din nou ceasul Apple Watch cu noul iPhone și cu tot conținutul și datele inițiale!

Acest tutorial se aplică doar dacă doriți ca datele de pe Apple Watch să fie salvate, dacă acest lucru nu vă interesează, împerecherea se face simplu, ca pentru prima dată!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă