Cum Să Găsiți Folderul Home Pe Mac și Cum Să îl Adăugați În Sidebar-ul din Finder

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Găsiți Folderul Home Pe Mac și Cum Să îl Adăugați În Sidebar-ul din Finder

Folderul Home pe un Mac conține foarte multe alte foldere—Applications, Desktop, Documents, Downloads, Movies, Music, Pictures, Public—care sunt căutate foarte des în utilizarea zilnică a Mac-ului. Într-un mod foarte ciudat, folderul Home este adeseori greu de găsit(în special pentru utlizatorii noi de Mac) în Finder, pentru că by default el nu este la vedere și nu se accesează foarte rapid. În următoarele rânduri vă voi explica și arăta cum să găsiți folderul Home și cum să îl adăugați în sidebarul din Finder, pentru a avea acces ușor și rapid la el.

- Advertisement -

‘Home’ este de fapt folderul utilizatorului

Primul lucru pe care trebuie să îl înțelegeți despre folderul Home, este că acesta nu se numește Home. Afișează o pictogramă cu o casă, dar titlul lui este numele pe care l-ați ales pentru contul de utilizator. Acesta se află în folderul Users (alături de alte foldere guests dacă ați creat profiluri de utilizatori suplimentare).

Cum Să Găsiți Folderul Vostru Home

Pentru a găsi folderul Home, deschideți Finder și utilizați tastele Command-Shift-H de pe tastatură pentru scrutătură. Sau puteți să alegeți să mergeți în bara de meniu, selectând butonul Go și de acolo să selectați folderul Home. (Curios, aici folderul home se numește Home.)

Cum Să Găsiți Folderul Home Pe Mac și Cum Să îl Adăugați În Sidebar-ul din Finder

Mutați-vă Folderul Home

Odată accesat folderul Home în Finder, apăsați tastele Command-săgeată sus pentru a sări un nivel în Finder. Acum, puteți trage folderul Home în sidebarul Finder.

Există și o altă variantă. Intrați în Finder > Preferences și selectați tabul Sidebar. De aici puteți bifa căsuțele folderelor care doriți să fie puse în sidebarul din Finder pentru a le accesa mai rapid, sau puteți debifa ce nu doriți să fie în sidebar.

Partajarea iCloud Drive

Începând cu macOS Sierra, Apple a oferit posibilitatea de a sincroniza folderele Desktop și Documents prin iCloud Drive. Dacă alegeți această opțiune veți putea observa că folderele Desktop și Documents sunt mutate în secțiunea iCloud, din sidebare-ul din Finder. Aceste foldere împreună cu conținutul lor vor fi disponibile pe orice Mac, iPhone sau iPad prin iCloud Drive.

- Advertisement -

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă