Cum Sa Faci Foldere Rotunde pe Home Screen-ul din iOS Fara Jailbreak

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Faci Foldere Rotunde pe Home Screen-ul din iOS Fara Jailbreak

Posibilitatea de a-ți customiza interfața și elementele din ecosistemul Apple, iOS, este unul dintre motivele principale atunci când vine vorba de a face sau nu jailbreak pe deviceul tău. Apple a petrecut foarte mult timp și resurse în vederea dezvoltării și a desenarii unui aspect al iOS, și este de înțeles că dorește, pe cât posibil, să dețină cât mai mult control asupra aspectului său.

- Advertisement -

Dacă dorești să schimbi elemente simple ale UI-ului, atunci trebuie în mod normal să faci jailbreak pe deviceul tău și să îl customizezi cu teme, tweaks-uri și multe altele. Acest mic truc îți arată cum poți să aplici o modificare simplă folderelor tale normale din iOS, făcându-le rotunde, foarte simplu, prin schimbarea unui wallpaper. Și bineînțeles, este posibil fără jailbreak.

IMG_0009

Am testat acest lucru și pot să confirm că acest mic truc funcționează pe un iPhone 5S care rulează iOS 9.3.2 beta 3. Posibil să funcționeze și pe deviceuri mai vechi și pe versiuni mai vechi de iOS, doar că nu am testat acest lucru. Dacă încercați acest mic truc și funcționează pe versiuni de iOS mai vechi sau pe dispozitive mai vechi, anunțați-ne.

Așadar, dacă ai un device care nu este jailbroken, sau nu ești un fan al jailbreak-ului, dar totuși dorești să adaugi anumite chestii Home Screen-ului deviceului tău, uite aici cum poți face acest lucru.

Pasul 1: Primul lucru, și cel mai important, este să descarci o imagine specială pe care să o setezi ca background wallpaper și care va face această magie. O poți descărca de pe heyeased.weebly.com/round-folders-bright.htmlDescarcă imaginea dorită și salveaz-o pe deviceul tău.

Pasul 2: Lansează aplicația Photos de pe deviceul tău și navighează în Camera Roll. Găsește imaginea pe care ai salvat-o mai înainte și selecteaz-o.

IMG_4360-1

Pasul 3: Apasă pe săgeata de Share din iOS pentru a aduge în față meniul Share. Apasă apoi pe “Use as Wallpaper“.

Pasul 4: Apasă pe butonul Set Home Screen și gata.

- Advertisement -

set-wallpapaper-screenshots

Asta e. Ai terminat.

Ieși din aplicația Photos și ar trebui să vezi câteva foldere pe care le-ai avut până acum în formatul standard, transformate în cerc pe ecranul Home. Practic un efect aplicat asupra lor ce le face rotunde. Folderele vor continua să funcționeze normal, fără nici o problemă.

IMG_4363

Dacă imaginile incluse în sursa din link nu vor funcționa în cazul tău, sau poate nu se încadrează așa cum ai dori, poți să le redimensionezi, puțin câte puțin (3-pe-3 pixeli) până când vor fi încadrate perfect pentru ecranul deviceului tău.

Nu știu sigur dacă este o eroare, o magie sau orice altceva, dar funcționează. Încearcă și tu și lasă un comentariu despre ce crezi despre acest mic truc!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: redmondpie

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă