Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Este foarte important să vă mențineți iPhone-ul sau iPad-ul tot timpul în siguranță. Când spun acest lucru mă refer în special la datele stocate pe aceste dispozitive, care trebuie să fie salvate în permanență prin backup-uri constante. Indiferent că aveți nevoie să faceți o actualizare de software, că s-a stricat ceva la soft și doriți o reinstalare, sau (în cel mai rău caz) ați pierdut sau vi s-a furat iPhone-ul, prin aceste backup-uri veți fi cu toate datele înapoi în cel mai scurt timp.

- Advertisement -

Cel mai important și obligatoriu backup este cel din înaintea reinstalării iOS-ului sau o actualizarea a acestuia, pentru a fi siguri că tot ce aveți salvat pe dispozitiv nu se va pierde în cazul unei erori de instalare a sistemului de operare. Bineînțeles, cel mai mult conținut este deja în iCloud în zilele noastre, chiar dacă aceste backup-uri nu sunt constante și pierdeți totul, aplicațiile, media și datele personale (contacte, calendar, email) sunt salvate în mare parte în iCloud și pot fi restaurate oricând.

Totuși, având o copie de rezervă completă și recentă, este cel mai bun mod pentru a restaura un dispozitiv, plus că restaurează toate setările și modificările de rețea aduse până în acel moment. Pentru cei mai comozi utilizatori, puteți seta iPhone-ul sau iPad-ul vostru pentru un backup automat via iCloud, atunci când dispozitivul este conectat la rețeaua Wi-Fi și/sau când este conectat la încărcător. Sau puteți să faceți manual acest backup când doriți.

Pentru a face un backup iPhone-ului sau iPad-ului prin iCloud, mergeți în Settings > iCloud > Backup și porniți iCloud Backup.

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Dacă dispozitivul vostru a fost deja setat spre un backup automat atunci când îl conectați la computer, sau la rețeaua Wi-Fi și încarcător, ca și în cazul meu, veți primi un mesaj de avertizare dacă doriți să opriți acest lucru pentru o salvare manuală. Click pe OK că sunteți de acord.

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Vă va fi solicitată parola iCloud.

IMG_4767

Imediat ce veți porni iCloud Backup, atunci când dispozitivul va fi conectat la rețeaua de alimentare și va fi conectat la o rețea Wi-Fi, automat backup-ul va porni și datele vor fi salvate.

- Advertisement -

După pornirea iCloud Backup, veți putea observa că apare o nouă opține: Back Up Now.

IMG_4764

Porniți această opțiune, iar dacă sunteți conectați pe rețeaua Wi-Fi, dispozitivul va începe imediat să facă backup, iar o bară va indica căt timp va dura acest proces.

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

imagine top: Valentina Razumova  / Shutterstock.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă