Cum Sa Eliminati Dispozitivele Vechi Din Contul iCloud

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Eliminati Dispozitivele Vechi Din Contul iCloud

Dacă ați folosit dea lungul anilor mai multe dispozitive Apple și toate acestea au fost conectate la contul de iCloud, cel mai proababil ca toate acestea să apară în continuare ca și legate la cont. Acest lucru poate să fie oarecum enervant, mai ales când folosiți autentificare dublă și se solicită trimiterea unui cod de securitate pe alt dispozitiv. E clar că nu se mai știe care dintre ele este setat pentru acest lucru.

- Advertisement -

Dacă vă confruntați cu această problemă, există mai multe modalități prin care se pot curăța din iCloud aceste dispozitive care nu vă mai aparțin. Această operațiune este recomandată atunci când decideți să renunțați la un dispozitiv sau în cazul în care ați pierdut unul. Chiar dacă dețineți un model mai vechi de iPhone, dar nu îl mai folosiți, nu este o idee rea să îl scoateți astfel în cât să nu trimiteți din greșeală coduri pentru autentificarea dublă pe unul dintre acestea. Pentru a elimina dispozitivele vechi din iCloud urmații pașii:

Pe iOS

  1. Intrați în Settings > iCloud > Numele Contului > Devices
  2. Apăsați pe Remove from Account pe fiecare dispozitiv care nu îl mai utilizați

Pe Mac

  1. Intrați în System Preferences > iCloud > Account Details > Devices
  2. Apăsați pe Remove from Account pe fiecare dispozitiv care nu îl mai utilizați

Pe Web

  1. Mergeți pe iCloud.com
  2. Click pe Settings > My Devices și eliminați fiecare dispozitiv pe care nu îl mai utilizați.

Asta este tot, dispozitivele vechi au fost înlăturate și acum aveți un cont de iCloud curat și nu mai aveți nici o emoție că ați putea trimite mesaje cu autentificarea dublă pe dispozitivele vechi.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă