Cum să Dezactivezi ‘Raise to Wake’ din iOS 10 de pe Dispozitivele Compatibile

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum să Dezactivezi ‘Raise to Wake’ din iOS 10 de pe Dispozitivele Compatibile

Am primit mai multe întrebări de la cititorii noștrii care sunt noi în ecosisemul iOS, despre cum s-ar putea anula Raise to Wake, caracteristică disponibilă pe ultimele generații de iPhone.

În primul rând, pentru cei ce nu sunt familiarizați cu această setare, Raise to Wake este o caracteristică introdusă odată cu lansarea sistemului de operare iOS 10 și face exact ceea ce spune. Adică la ridicarea telefonului, ecranul se aprinde în modul lock screen, putând vedea ultimele notificări primite și necitite și celelalte informații disponibile pe acest ecran. Raise to Wake este disponibilă doar pe dispozitivele ce au încorporate procesoarele de mișcare M9, adică pe următoarele modele de iPhone:

  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus

Raise to Wake este o caracteristică utilă pentru că folosește senzorii interni pentru a detecta când iPhone-ul este ridicat și îndreptat spre fața ta, aprinzând ecranul instant. Scopul ei este de a face lucrurile mai simple, de a evita apăsarea butoanelor și în special butonul Home, care prin senzorul Touch ID foarte rapid, deblochează telefonul chiar și atunci când vrei să citești notificările. Cu toate acestea, pentru mulți utilizatori este o setare inutilă care doar consumă energie.

Cum să Dezactivezi ‘Raise to Wake’ pe iOS 10

Pasul 1: Așa cum majoritatea lucrurilor de pe dispozitivul iOS necesită puțină configurare și de această dată trebuie să intrăm în aplicația Settings.

Pasul 2: De aici, selectați Display & Brightness, care se află în cea de-a treia secțiune a meniurilor.

Pasul 3: Odată ajuni aici, veți putea vedea la mijlocul paginii opțiunea Raise to Wake. Comutați butonul în modul off și automat pornirea ecranului va fi dezactivată.

Raise to Wake a fost deazctivată, ecranul se va aprinde doar la apăsarea butoanelor, dar aceasta caracteristică poate fi reactivată automat în unele cazuri în care se fac actualizări de software de la Apple. Ea este o setare care vine activată în mod implicit pe orice iPhone compatibil și poate fi deazctivată și reactivată oricând de către fiecare utilizator în parte.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă