Cum să dezactivați caracteristica Tap to Wake de pe iPhone

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum să dezactivați caracteristica Tap to Wake de pe iPhone

iPhone X a fost primul iPhone care a venit cu caracteristica aprinde ecranul printr-o atingere, caracteristică ce vă permite să vă verificați rapid notificările, să faceți poze, să folosiți widget-urile din Lock screen și multe altele.

- Advertisement -

Caracteristica este foarte bună, doar că aceasta permite oricărei persoane care se află în preajma iPhone-ul vostru, să vadă foarte ușor toate aceste informații printr-o simpă atingere a ecranului, și poate nu vă doriți asta.

Mai mult decât atât, aceste atingeri accidentale ale ecranului duc la descărcarea mai rapidă a bateriei iPhone-ului vostru datorită caracteristicii Tap to Wake.

Nici o problemă, pentru că Tap to Wake se poate dezactiva/activa oricând. Astfel, fiecare utilizator poate să decidă dacă are nevoie de Tap to Wake sau nu. Tap to Wake este disponibilă doar pe iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR.

Cum Să Dezactivez Tap to Wake pe iPhone

  1. Deschideți aplicația Settings.
  2. Mergeți la secțiunea General.
  3. Alegeți secțiunea Accessibillity.
  4. Comutați butonul Tap to Wake pe modul OFF(culoarea verde indică butonul pornit).

Acum, dacă iPhone-ul este blocat și încercați să atingeți ecranul, acesta nu se va mai aprinde.

Prin dezactivarea caracteristicii Tap to Wake se va anula această modalitate de a aprinde ecranul, dar iPhone-ul va reacționa automat atunci când va fi ridicat și îndreptat în mod natural spre fața voastră.

Această caracteristică, cunoscută sub numele de Raise to Wake, este disponibilă pe orice model de iPhone începând cu iPhone 6s. Aceasta poate fi dezctivată din aplicația Settings și secțiunea Display & Brightness.

- Advertisement -

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.r

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă