Cum Să Configurați Facturarea Operatorului Orange Pentru Aplicațiile Apple, Apple Music și iCloud pe iPhone, iPad, Mac sau PC

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Configurați Facturarea Operatorului Orange Pentru Aplicațiile Apple, Apple Music și iCloud pe iPhone, iPad, Mac sau PC

În Decembrie 2018, Apple a început să ofere suport pentru facturarea serviciilor prin operatorul Orange Romania. Prin această nouă metodă Orange România se alătură celorlalte modalități de plată acceptate în App Store, iTunes Store, iBooks Store, dar și pentru abonamentele lunare Apple Music și iCloud. Așadar, toți clienții Orange pot de acum să își plătească orice abonament Apple sau orice aplicație cumpărată prin factura emisă de operatorul Orange România.

- Advertisement -

Este o veste nemaipomenită că România, prin operatorul Orange, intră pe această listă alături de cele mai importante țări din lume, și cu atât mai bine pentru utilizatorii iPhone, iPad sau MacBook care nu mai sunt nevoiți să folosească un card de debit/credit acceptat de către Apple în magazinele sale.

Așadar, dacă sunteți abonat al Orange România puteți de acum să vă înscrieți și să plătiți pentru achizțiile din magazinul App Store, iTunes Store, iBook Store, dar și pentru taxa de membru Apple Music sau pachetul iCloud prin factura emisă direct către numărul posesorului de abonament, costurile serviciilor regăsindu-se pe factura Orange România.

Cum puteți opta pentru această variantă?

În acest tutorial vă voi explica cum să setați ca modalitate de plată numărul de telefon mobil din rețeaua Orange România pentru iTunes Store, App Store sau iBooks Store, dar și pentru abonamentele lunare Apple Music și iCloud.

Cum Se Configurează Facturarea Operatorului pe iPhone, iPad sau iPod touch

 1. Intrați în Settings > iTunes & App Store iTunes Store pe iPhone iPad sau iPod touch-ul folosit.
 2. Apăsați pe Apple ID și apoi pe View Apple ID. S-ar putea să fiți rugați să vă autentificați cu datele Apple ID.
 3. Mergeți la Payment Information.
 4. Iar din lista de opțiuni alegeți Mobile Phone.
 5. Dacă telefonul pe care îl folosiți doriti să fie conectat la abonamentul Orange facturat introduceți numărul în câmpul Phone Number și apăsați pe Verify.
 6. Apple va folosi numărul de telefon mobil din iPhone pentru a verifica operatorul și pentru pentru a confirma că puteți fi înscris pentru facturarea pe telefonul mobil.
 7. După prima verificare veți primi un cod prin sms care va trebui introdus în următoarea pagină, apăsând din nou pe butonul Verify.
 8. De acum costurile cu Aplicațiile sau abonamentele lunare vor fi regăsite pe facutra Orange.

Puteți folosi și un alt număr din rețeaua Orange

Dacă utilizați un alt iPhone, iPad sau iPod touch s-ar putea să doriți să folosiți un număr de telefon diferit pentru facturare. Pentru a putea face acest lucru urmați pașii de la 1 la 6 de și apoi acești pași:

 1. Introduceți numărul de telefon Orange pe care doriți să se facă facturarea.
 2. Un SMS cu un cod valabil o singură dată va fi trimis pe numărul de telefon mobil introdus.
 3. Verificați mesajul primit pe numărul introdus și introduceți codul primit pe dispozitivul folosit pentru a selecta metoda de plată. În cazul în care nu primiți codul imediat, apăsați pe “Resend Code”.
 4. Apăsați pe Verify pentru a verifica codul.
 5. De acum costurile cu Aplicațiile sau abonamentele lunare vor fi regăsite pe facutra Orange.

Cum Se Configurează Facturarea Operatorului pe Mac sau PC

Pentru a deschide iTunes și pentru a vă loga în pagina Account Information faceți click pe acest link: View My Account. Sau urmați pașii:

 1. Deschideți iTunes.
 2. Din bara de meniu din partea de sus a ecranului computerului sau din partea de sus a ferestrei iTunes selectați Account > View My Account.Cum Să Configurați Facturarea Operatorului Orange Pentru Aplicațiile Apple, Apple Music și iCloud pe iPhone, iPad, Mac sau PC
 3. Logați-vă cu datele voastre aferente contului Apple ID, și apoi apăsați pe View Account.
 4. Pe pagina Account Information faceți click pe butonul Edit din partea dreaptă a Payment Information.Cum Să Configurați Facturarea Operatorului Orange Pentru Aplicațiile Apple, Apple Music și iCloud pe iPhone, iPad, Mac sau PC
 5. Selectați metoda de facturare Mobile Phone.
 6. Introduceți numărul de telefon pe care doriți să se facă facturarea și apăsați Send Code.
 7. Un SMS cu un cod valabil o singură dată va fi trimis pe numărul de telefon mobil introdus.
 8. Verificați mesajul primit pe numărul introdus și introduceți codul primit pe dispozitivul folosit pentru a selecta metoda de plată. În cazul în care nu primiți codul imediat, apăsați pe “Resend Code”.
 9. Apăsați pe Verify pentru a verifica codul.
 10. De acum costurile cu Aplicațiile sau abonamentele lunare vor fi regăsite pe facutra Orange.

Dacă Nu Puteți Efectua Achiziții Prin Facturarea Operatorului

Dacă nu puteți efecua achiziții prin facturarea operatorului din cauza anumitor limite sau dacă primiți un mesaj prin care sunteți notificat că tranzacția a fost refuzată, contactați operatorul Orange România.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
SourceORANGE
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă