Cum Să Alegeți Ceasul Fitness Perfect Pentru O Persoană Apropiată Iubitoare De Sport

Ultimele Articole

DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Cum Să Alegeți Ceasul Fitness Perfect Pentru O Persoană Apropiată Iubitoare De Sport

Vrei să faci cadou unei persoane apropiate, pasionată de sport și nu prea știi ce să cumperi? Poate un ceas fitness ar fi un cadou foarte potrivit în acest caz. Înainte să cumperi un ceas fitness citește următoarele rânduri pentru a alege cât mai exact un device ce i s-ar potrivi!

- Advertisement -

Ceasuri Fitbit Bune All-Around

Dacă nu știi ce să alegi, poate că persoana s-ar bucura cu un ceas de la Fitbit. Compania produce o gamă largă de ceasuri foarte bune, cu prețuri începând de la 99€ ca Fitibit Alta și până la 285€ Fitbit Ionic, făcându-le astfel cele mai budget-friendly ceasuri fitness pe care le veți putea găsi în acest articol.

  • Fitbit Alta monitorizează antrenamentele, pașii și somnul, având un ecran minimalist ce afișează ora și o singură informație din antrenament. Există și varianta Alta HR care citește și afișează informații despre puls. Fitbit Alta HR are un preț de 479 lei la eMAG.
  • Fitbit Charge 3 oferă mai multe informații pe ecran și poate monitoriza mai multe tipuri de mișcare, inclusiv înot. Fitbit Charge 3 are un preț de 699 lei la eMAG.
  • Fitbit Versa dispune de un ecran mult mai mare, color și se comportă asemănător unui smartwatch. Ecranul tactil poate afișa mult mai multe informații și poate fi folosit pentru diverse lucruri atunci când este conectat cu un smartphone și oferă acces la magazinul de aplicații Fitbit. Dacă doriți un ceas fitness budget-friendly sau un ceas Android-friendly ca o alternativă la un ceas Apple Watch, cu siguranță Versa este pentru voi. Fitbit Versa are un preț de 899 lei la eMAG.
  • Fitbit Ionic face tot ce face și Versa, dar are în plus GPS care ajută la o precizie mai bună în monitorizarea activităților zilnice și a sporturilor practicate de utilizator. Poate fi un companion perfect pentru un alergător sau un ciclist pentru că înregistrează și ruta parcursă într-un antrenament. Fitbit Ionic are un preț de 1329 lei la eMAG.

Apple Watch Mult Mai Mult Decât un Ceas Fitness

Dacă persoana apropiată este un iubitor al iPhone-ului și dorește ceva mai deosebit pe care să îl poată purta oricând, atunci cu siguranță un Apple Watch este alegerea perfectă. Apple Watch monitorizează aproape orice fel de activitate, pașii, somnul și ține o evidență continuă a pulsului. Dispune de GPS și poate stoca muzică, iar pentru versiunea cu Celular poate fi un dispozitiv de sine stătător care efectuează apeluri vocale și trimite mesaje fără un telefon asociat.

Spre deosebire de Fitbit însă, Apple Watch trebuie încărcat zilnic. Nu bateria este punctul său forte, ci puterea sa de a funcționa atât de bine pentru diferite lucruri în afară de fitness. Dispune de Siri și o mare parte din aplicațiile favorite de pe iPhone au companion pe Apple Watch.

Alergătorii Iubesc Garmin

Persoana apropiată este un alergător convins/ă? Se va bucura cu siguranță de orice ceas fitness, dar cu atât mai mult de unul ce poartă numele de Garmin.

Orice ceas fitness poate monitoriza pașii și poate estima distanța, dar un alergător este în general obsedat de statistici și are întodeauna tendința de a se îndrepta spre ceasuri mult mai specializate, cum sunt cele de la Garmin.

Ceasurile Garmin sunt mult mai clasice, alegând în continuare butoanele fizice în devafoarea unui ecran tactil. Ecranele tactile pot fi foarte dificil de accesat atunci când sunteți transpirati sau dacă afară plouă.

Majoritatea ceasurilor fitness Garmin dispun de senzor GPS încorporat și au tendința de a monitoriza și de a furniza mult mai multe cifre legate de alergări decât orice alt ceas fitness.

  • Garmin Vivoactive 3 este cel mai ieftin produs din gamă, dar dispune de foarte multe caracteristici pe care alergătorii le preferă la un astfel de ceas fitness. Dispune de GPS, altimetru, barometru, senzor de puls, accelerometru și termometru. Este un ceas ce poate fi purtat oricând la mână și monitorizează aproape orice sport. Garmin Vivoactive 3 are un preț de 999 lei la eMAG.
  • Garmin Forerunner 735XT este un dispozitiv foarte popular în rândul utilizatorilor Garmin, pentru că este un ceas foarte capabil la un preț excelent. Pe lângă distanță și pași, acesta monitorizeză cadența, pulsul și câteva informații specializate, cum ar fi “training effect” și “recovery time”. Garmin Forerunner 735XT are un preț de 2398lei la eMAG.
  • Seria Garmin Fenix 5 Plus este linia de top, ce dispune de trei modele diferite care au mărimi diferite dar aproape aceleași funcții. Dacă 5S este cel mai mic din serie, 5X este cel mai mare ca mărime. Oricare dintre cele trei, 5 Plus, 5S Plus și 5X Plus pot fi alese cu ecrane saphire rezistente la zgârieturi și cu senzor blood oxygen saturation, dar pentru un cost suplimentar față de prețul standard. În varianta cea mai mică, Garmin Fenix 5S Plus are un preț de 3349 lei la eMAG. 
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă