Cum Să Activați și Să Folosiți Serviciile de Localizare pentru Aplicații

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Activați și Să Folosiți Serviciile de Localizare pentru Aplicații

Majoritatea aplicațiilor instalate pe iOS au nevoie să urmărească locația noastră, iar acest lucru este întrebat de obicei atunci când, după instalare, se deschide pentru prima data o aplicație sau joc. Nu este însă necesar ca toate aplicațiile să facă acest lucru, mai ales că asta duce la un consum suplimentar de baterie și internet.

- Advertisement -

Pe versiunile mai vechi ale iOS singura opțiune disponibilă pentru localizare era oprirea sau pornirea ei, adică Always sau Never. Astfel că dacă vroiați ca fotografiile realizate să înregistreze și locația în care au fost făcute, trebuia ca din setări să permiteți aplicației Camera să stea în modul Always. Acum cu ultimele versiuni de iOS lucrurile s-au îmbunătăți, opțiunile sunt mai diversificate, oferind și posibilitatea selectării While Using the App, depinde însă și de aplicție (unele nu oferă această posibilitate). Iată cum să activați Location Services să funcționeze doar atunci când folosiți o aplicație.

  • Deschideți aplicația Settings.
  • Selectați Privacy.
  • Intrați pe Location Services.

location-services-iphone-screenshot01

  • Aici veți vedea lista cu toate aplicațiile instalate care folosesc acest serviciu și statusul lor.
  • Selectați o aplicație a cărui status doriți să-l schimbați.
  • Majoritatea aplicațiilor oferă următoarele posibilități: Always, While Using the App și Never.
  • Faceți o scurtă recapitulare a aplicațiilor și modificați statusul fiecăreia după cum doriți.

Cum Să Activați și Să Folosiți Serviciile de Localizare pentru Aplicații

Rețineți că atunci când o aplicație oferă doar două opțiuni pentru localizare, Always și Never, depinde strict de alegerea voastră dacă Locations Services este o parte importantă pentru aplicație și trebuie activată. Dacă conisderați că nu este importantă, treceți pe modul Never pentru a salva și baterie și internet.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă