Cum permiteți anumitor contacte din agendă să vă apeleze când aveți modul Do Not Disturb activat

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum permiteți anumitor contacte din agendă să vă apeleze când aveți modul Do Not Disturb activat

Modul Do Not Disturb disponibil pe iPhone este un instrument util pentru acele momente(perioade) în care trebuie să vă deconectați de la orice înseamnă notificare. Cu totate acestea, în cazul unei urgențe de exemplu, probabil că vă doriți ca apelurile sau sms-urile de la anumite contacte din agendă să ajungă la voi.

- Advertisement -

O modalitate de a permite anumitor contacte din agendă de a face acest lucru este de a le adăuga în lista de contacte Favorite sau prin crerea unui grup special. Însă, mai există o altă modalitate—mai complexă și mai bună din punctul nostru de vedere—de a permite anumitor contacte importante din agenda voastră să vă apeleze telefonic sau prin mesaje folosind setarea Emergency Bypass.

Ce este Emergency Bypass și cum se activează

Emergency Bypass este exact ceea v-ați dori să fie și odată activată această setare va permite ca apelurile de voce, apelurile Facetime și mesajele text(sms-urile) să ajungă la voi chiar și atunci când modul Do Not Distrub este pornit. Emergency Bypass este o setare mai complexă care nu doar că permite apelurilor de voce, apelurilor Facetime sau mesajelor scrise să ajungă la iPhone-ul vostru, ci trece chiar și peste modul Silent atunci când comutatorul pentru acest mod este activat. Cu alte cuvinte, indiferent că iPhone-ul este pe Silent și/sau aveți Do Not Disturb activat, apelurile de voce, Facetime și sms-urile de la persoanele voastre dorite vor face ca iPhone-ul să sune și să vibreze folosindu-vă de Emergency Bypass.

Atât apelurile de voce cât și mesajele scrise trebuie activate separat. Acest lucru vă oferă o flexibilitate mult mai mare prin care vă puteți alege modul în care o anumită persoană din lista de contacte să vă apeleze, doar prin apeluri de voce/Facetime, doar prin mesaje scrise(sms-uri) sau prin ambele moduri.

Activarea Emergency Bypass pentru apeluri

1. Deschideți aplicația Contacts.

2. Selectați contactul pentru care doriți să activați Emergency Bypass.

3. Selectați Ringtone.

4. Comutați butonul din dreptul Emergency Bypass pe modul on (din gri în verde).

5. Apăsați Done.

Activarea Emergency Bypass pentru mesajele scrise(sms)

- Advertisement -

1. Deschideți aplicația Contacts.

2. Selectați contactul pentru care doriți să activați Emergency Bypass.

3. Selectați Text Tone.

4. Comutați butonul din dreptul Emergency Bypass pe modul on (din gri în verde).

5. Apăsați Done.

După ce ați activat Emergency Bypass pentru apelurile de voce/Facetime, mesaje scrise, sau pentru ambele, puteți verifica status-ul setării intrând direct pe pagina principală a acelui contact.

Nu mai ratați niciodată un apel sau un mesaj important

Prin această modalitatea nu mai este obligatorie mutarea acestor contacte în lista de Favorite pentru a putea recepționa apelurile sau mesajele scrise în modul Do Not Disturb, decât dacă sunt accesate în mod frecvent. Această modalitate simplă va permite celor care vor dori să vă contacteze într-o situație de urgență să ajungă garantat la voi.

Știați de existența Emergency Bypass? Folosiți setarea Emergency Pass? Lăsați-ne un comentariu dacă considerați utilă această setare sau dacă o utilizați deja pe iPhone-urile voastre.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă