Creatorii lui Pokemon Go Lucrează la un joc Harry Potter AR ce va fi lansat în 2018

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Creatorii lui Pokemon Go Lucrează la un joc Harry Potter AR ce va fi lansat în 2018

Era cât se putea de evident că Pokemon Go [Descarcă Gratuit] urma să fie un joc reușit, dar cu siguranță nimeni nu se aștepta ca acesta să devină la scurt timp un fenomen global. În general, când un joc încearcă să intre puternic pe piață este aproape imposibil ca el să ajungă și în top. De ce? Pentru că am văzut nenumărați dezvoltatori care au lansat un titlu ce a ajuns să fie vândut extraordinar de bine, ajungând repede în top-urile jocurilor, dar atunci când au lansat o continuare această să nu fie pe măsura așteptărilor și să îi tragă în jos.

Nu același lucru se poate spune despre următorul titlu pe care Niantic se pregătește să îl lanseze, pentru că are foarte multă magie în jurul său și cu ajutorul acesteia pot chiar să își dubleze succesul lui Pokemon Go. Trebuie totuși să așteptăm până la lansare, dar știm sigur că echipa lucrează la un joc ce va purta jucătorii în lumea entuziastă a lui Harry Potter, iar credem că de aici și până la succes nu este un pas foarte mare.

Jocul se va numi Harry Potter: Wizards United, iar data de lansarea va avea loc în 2018. Detaliile în ceea ce privește jocul sunt foarte puține, dar luând în considerare succesul lui Pokemon Go, șansele ca jocul să o ia pe același drum sunt cât se poate de rezonabile. Există posibilitatea ca jucătorii să poată să aleagă casa unde locuiesc, iar de acolo să intre în lupte între vrăjitori pentru a cuceri teritorii sau poate chiar mai mult, cine știe. Harry Potter este un univers vast și sunt o grămadă de direcții în care realitatea augumentată (disponibilă pe cele mai noi dispozitive mobile) poate să fie îndreptată în acest viitor joc.

Indiferent de ce va fi cu adevărat și când va fi lansat pe piață, Harry Potter: Wizards United se va vinde masiv și va sparge topurile și va rupe internetul, pentru că toți copiii și fanii seriei Harry Potter vor dori să intre în posesia jocului pentru simplul fapt că poartă acest titlu.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via TechCrunch

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă