Creatorii lui Pokemon Go Lucrează la un joc Harry Potter AR ce va fi lansat în 2018

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Creatorii lui Pokemon Go Lucrează la un joc Harry Potter AR ce va fi lansat în 2018

Era cât se putea de evident că Pokemon Go [Descarcă Gratuit] urma să fie un joc reușit, dar cu siguranță nimeni nu se aștepta ca acesta să devină la scurt timp un fenomen global. În general, când un joc încearcă să intre puternic pe piață este aproape imposibil ca el să ajungă și în top. De ce? Pentru că am văzut nenumărați dezvoltatori care au lansat un titlu ce a ajuns să fie vândut extraordinar de bine, ajungând repede în top-urile jocurilor, dar atunci când au lansat o continuare această să nu fie pe măsura așteptărilor și să îi tragă în jos.

- Advertisement -

Nu același lucru se poate spune despre următorul titlu pe care Niantic se pregătește să îl lanseze, pentru că are foarte multă magie în jurul său și cu ajutorul acesteia pot chiar să își dubleze succesul lui Pokemon Go. Trebuie totuși să așteptăm până la lansare, dar știm sigur că echipa lucrează la un joc ce va purta jucătorii în lumea entuziastă a lui Harry Potter, iar credem că de aici și până la succes nu este un pas foarte mare.

Jocul se va numi Harry Potter: Wizards United, iar data de lansarea va avea loc în 2018. Detaliile în ceea ce privește jocul sunt foarte puține, dar luând în considerare succesul lui Pokemon Go, șansele ca jocul să o ia pe același drum sunt cât se poate de rezonabile. Există posibilitatea ca jucătorii să poată să aleagă casa unde locuiesc, iar de acolo să intre în lupte între vrăjitori pentru a cuceri teritorii sau poate chiar mai mult, cine știe. Harry Potter este un univers vast și sunt o grămadă de direcții în care realitatea augumentată (disponibilă pe cele mai noi dispozitive mobile) poate să fie îndreptată în acest viitor joc.

Indiferent de ce va fi cu adevărat și când va fi lansat pe piață, Harry Potter: Wizards United se va vinde masiv și va sparge topurile și va rupe internetul, pentru că toți copiii și fanii seriei Harry Potter vor dori să intre în posesia jocului pentru simplul fapt că poartă acest titlu.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via TechCrunch

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă