Cele Mai Importante Caracteristici primite de Xbox One după ultima Actualizare

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cele Mai Importante Caracteristici primite de Xbox One după ultima Actualizare

Toți utilizatorii de Xbox One se pot bucura de ultima actualizare Windows 10 Creators Update, care aduce după sine o grămadă de schimbări pe consolă, concentrate în general pe viteză și pe adăugarea de caracteristici. Actualizarea vine după o perioadă lungă (câteva luni) în care Microsoft nu a dus nimic deosebit pentru utilizatorii de Xbox One și Xbox One S.

- Advertisement -

Dar haideți să trecem în revistă cele mai importante lucruri de care ne vom putea bucura în urma acestei actualizări.

Viteză

Poate cea mai semnificativă schimbare este cea legată de viteză, fiind realizată o optimizare în acest sens, lucru care nu face altceva decât să încarce interfața mult mai rapid. Viteza a fost poate cea mai mare plângere din partea utilizatorilor de Xbox One exprimată către Microsoft în trecut și este de apreciat faptul că s-a ținut cont de acest aspect. Deși s-au făcut progrese în acest sens în ultimii ani, acest pas este unul cu adevărat mare pentru Creators Update care acum se află într-o direcție bună.

O interfață mai bună

Viteaza este obținută și datorită noului ecran de start, a noii aranjări a conținutului pe ecran. Accesul la paginile cele mai importante ca Achievements sau Groups se face mult mai rapid. Noul Guide include o nouă pagină de pornire bazată pe sarcinile comune. Acest lucru permite jucătorilor să acceseze setările cele mai frecvent vizitate mult mai rapid și elimină trecerea dintr-un meniu în altul. În plus față de aceste lucruri, actualizarea aduce și unele upgrade-uri pentru accesibilitate și pentru serviciul de streaming Beam.

Beam

În urmă cu câteva luni de zile, Microsoft achiziționa Beam pentru a putea concura direct cu Twitch. Streamingul jocurilor și afișarea conținutului prin spectacole live pare să fie modalitatea după care funcționează multe dintre jocurile video de astăzi. În momentul de față, lag-ul (decalajul) dintre stream și gazdă, joacă un rol foarte important în această ecuație, astfel că prin Beam, Microsoft aproape că reușește să elimine tot acest minus, iar gazda poate transmite și primi feedback-uri în timp real. Beam a fost disponibil pentru Xbox Insiders de câteva săptămâni, dar acum este disponibil pentru toată lumea.

Accesibilitate

În trecut, urmărirea achievements-urilor și inițierea altor sarcini a fost destul de greoaie pe Xbox One. Creators Update au reparat și acest lucru, oferind un mod de suprapunere pentru sarcinile finalizate și oferind o modalitate mai ușoară pentru completarea anumitor sarcini. De exemplu, este mult mai ușor să înregistrezi un clip video—de până la 10 minute—pentru că acum trebuie doar să mergi la Guide. În același timp puteți să vă folosiți și de Cortana, care acum poate stabili alarme și memento-uri pentru sesiunile de joc.

Microsoft s-a gândit și la persoanele cu dizabilități cărora le place să se joace pe Xbox One, iar în acest sens a adus caracteristica Copilot. Prin Copilot se pot folosi două controllere care pot funcționa ca și unul singur. Un lucru extraordinar pentru jucătorii care nu pot să folosească singuri fiecare buton de pe controller. Tot pentru aceste persoane, Microsoft a făcut mai multe schimbări și pe partea Audio Output, Magnifier, Narrator și Rumble.

Acestea sunt poate cele mai importante caracteristici aduse de Creators Update pentru consola Xbox One. Sperăm ca Microsoft să continue acest trend în materie de actualizări importante și să reușească să facă din Xbox One o consolă bine lustruită.

- Advertisement -

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă