Cele Mai Bune Aplicatii pentru Retete Vegane

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cele Mai Bune Aplicatii pentru Retete Vegane

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl putem găsi la aplicațiile cu rețete culinare sănătoase este posibilitatea de a găsi idei delicioase care să reflecte cu alegerile nutriționale și etice. În special pentru cei cu diete restrictive pentru diferite boli, ca diabetul, boala celiacă sau oricare alte regimuri ca cele vegetariene, aplicațiile cu rețete culinare sănătoase ne fac viața tuturor, mult mai ușoară.

- Advertisement -

Nu sunt o persoană vegetariană, deși am avut o perioadă de aproximativ șase luni în care nu am mâncat carne deloc, acum consum carne, în special albă și nu zilnic, dar prefer oricând o mâncare ușoară, bazată pe brânzeturi și legume. Pentru aceste tipuri de mâncăruri, am ales pentru voi câteva aplicații care chiar merită încercate și unde cu siguranță veți găsi zeci de rețete care să vă satisfacă papilele gustative, deci, să vedem care sunt cele mai bune aplicații pentru rețete Vegane, sănătoase.

Forks Over Knives (4,99 €)

Cele Mai Bune Aplicatii pentru Retete Vegane

Bazată pe un documentar popular care poartă același nume, aplicația Forks Over Knives oferă peste 200 de rețete sănătoase și vegane, iar unele noi sunt adăugate aici în fiecare săptămână. Fiecare rețetă se concetrează în jurul valorii unor întregi alimente, o dietă bazată pe plante și oferă liste de cumpărături convenabile pentru a fi cât mai ușor de achiziționat alimentele necesare de la piață sau supermarketuri. Cei ce au acrodat note și review-uri acestei aplicații cu rețete culinare, apreciază faptul că toate rețetele de mâncare care pot fi găsite în aplicație, sunt sănătoase și ușor de realizat.

Vegan Recipes and Nutrition (Free)

veganrecipes

Această aplicație funcționează ca un motor de căutare, compilând o grămadă de rețete culinare vegetariene de prin tot internetul și aducându-le pentru noi în aplicație. Ce este cu adevărat grozav la această aplicație este că puteți căuta ceea ce simțiți că v-ar plăcea să mâncați. De exemplu, dacă ați vrea să combinați un Mac & Cheese vegan, veți putea găsi o grămadă de rețete culinare vegane din care ați putea alege pentru preparatul vostru. De asemenea, se poate personaliza o dietă stabilită, ca de exemplu una bazată pe alimente fără gluten sau una sub 400 de calorii. Aplicația oferă rezultate cu poze pentru a putea să luam decizii mult mai ușor și mai mult de atât, oferă informații nutriționale pentru fiecare dintre acestea.

Vegourmet (4,99 €)

vegourmet

Vegourmet este o revistă Suedeză despre mâncare, eco-conștientă. Aplicația oficială oferă rețete culinare vegane sănătoase, fotografii foarte frumoase cu mâncarea și rețetele, și unele ponturi grozave direct din populara revistă. Aplicația include peste 166 de rețete culinare vegane, fiecare dintre ele cu toate informațiile nutriționale și nu necesită o conexiune la internet pentru a le putea vizualiza. În plus, în timp ce gătiți, timpul și ingredientele apar în permanență pe ceasul de la mână, Apple Watch.

21-Day Vegan Kickstart (Free)

21day

Această aplicație este foarte bună pentru cei care sunt la început de drum înspre o alimentație vegană sănătoasă, sau pentru cei care vor să introducă cât mai multe mese vegane în alimentația lor într-o săptămână. Aceasta oferă un plan de masă pentru 21 de zile, pentru a putea mânca cât mai sănătos fără a fi întradevăr vegetarieni. Rețetele includ informațiile nutriționale pentru toate mesele. Nu este cea mai aspectuoasă aplicație cu rețete culinare dintre cele prezentate, dar dacă doriți să încercați câteva rețete delicioase, este gratuită!

Green Kitchen – healthy vegetarian recipes (2,99 €)

- Advertisement -

Cele Mai Bune Aplicatii pentru Retete Vegane

Această aplicație nu este în totalitate încărcată cu rețete vegane; este pe deplin vegetariană, dar dacă sunteți în tranziție de la carne și de la o dietă cu lactate, această aplicație ar putea fi foarte utilă pentru această schimbare din viața voastră spre o viața mai sănătoasă. Toate rețetele includ un minim de gluten, zahar și produse lactate. Această aplicație este fără doar și poate una dintre cele mai frumos realizate și a fost creată de o echipă câștigătoare a unui concurs food blog. Aplicația nu include anumite rețete culinare care sunt în totalitate vegetariene, brute, fără glutent sau doar pe bază de cereale și toate rețetele sunt marcate pentru a ilustra acest lucru. Aplicația are suport și pentru Apple Watch.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă