Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen încorporată în sistemul său de operare. Deși instinctul ar fi să blamăm compania Apple pentru lipsa acestei opțiuni, trebuie să știți că există legi care împiedică aceste înregistrări ale convorbirile telefonice, valabile în numeroase țări din întreaga lume.

Cu toate acestea, există uneori nevoia de a înregistra o convorbire telefonică, iar lipsa funcției din iPhone vă poate îndruma spre App Store în căutarea unei aplicații care să facă acestă muncă pentru voi. Aici veți avea surpriza să descoperiți foarte multe aplicații care spun că fac acest lucru, dar dintre toate acestea am ales special pentru voi câteva dintre cele mai bune aplicații pentru înregistrarea unui apel vocal.

TapeACall Pro

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

TapeACall este una dintre cele mai frumoase aplicații din această categorie, dar nu doar la acest capitol stă bine, ci și în materie de funcționalitate. Aplicația nu înregistrează doar apelurile primite, ci are capacitatea de a înregistra și orice apel efectuat la fel de bine.

Nu există vreo limită pentru numărul apelurilor înregistrate sau pentru durata acestora—varianta gratuită a aplicației are o limită stabilită pentru primele 60 de secunde—iar apelurile înregistrate pot fi accesate în diferite feluri: se pot descărca pe computer, se pot trimite prin email sau prin SMS.

În timpul unei convorbiri, utilizatorul este avertizat din când în când printr-un beep care îi amintește că este înregistrată convorbirea. TapeACall este o aplicație destul de scumpă, dar pentru cei 10 euro, vă puteți folosi de ea oricând, fără alte costuri suplimentare sau reclame în aplicație.

9,99€ –  App Store


 Call Recorder Unlimited

Call Recorder Unlimited este în esență o aplicație gratuită, doar că pentru a beneficia de toate avantajele ei este nevoie să achitați o taxă lunară de 3 euro. Abonamentul va fi reactivat lună de lună prin contul personal de iTunes și poate fi menținut atâta timp cât vă este necesar, putând fi dezactivat oricând. Prin această taxă lunară veți beneficia de înregistrarea unui număr nelimitat de apeluri, fără limită de timp pentru fiecare dintre acestea și veți avea acces la toate înregistrile salvate, oricând. Salvările sunt urcate automat într-un spațiu nelimitat din cloud oferit gratuit de aplicație.

Free (2,99€ / lună) –  App Store


Call Recorder – IntCall

Call Recorder – IntCall este o altă aplicație care permite și înregistrarea apelurilor efectuate. Aplicația se poate descărca gratuit și oferă un bonus în materie de credite tututor utilizatorilor noi și un apel gratuit penru test care să demonstreze capacitățile acestei aplicației. Aplicația nu are tocmai cel mai drăguț design, dar ca și funcționalitate oferă suficient de multe lucruri și toate acestea pot fi controlate prin creditul cumpărat direct din aplicație (de la 1 dolar și până la 50 de dolari).

Free (IPA)-  App Store


Automatic Call Recorder Pro

Automatic Call Recorder este o aplicație grozavă pentru înregistrarea automată a tuturor apelurilor, internaționale sau locale, primte sau efectuate. La fel ca majoritatea aplicațiilor de acest gen și aceasta oferă un număr nelimitat de apeluri ce pot fi înregistrate, cu durată nelimitată pentru fiecare dintre ele și posibilitatea de a transfera înregistrările prin SMS, Facebook, Twitter sau email. Toate apelurile sunt taxate în funcție de țară și prețul plătit este în monede virtuale ce pot fi cumpărate oricând din aplicație.

4,99€ (IPA) –  App Store


Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă