Cele Mai Bune Aplicații Pentru Editarea Video pe iPhone și iPad

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Editarea Video pe iPhone și iPad

Dacă în trecut aveai nevoie de un computer pentru a reuși să editezi videoclipuri și deseori acest procedeu era destul de complicat, acum totul este mult mai simplu pentru că poți face acest lucru direct de pe iPhone-ul sau iPad-ul tău.

- Advertisement -

Bineînțeles, toată editarea depinde de nevoile tale și de cât control dorești să ai asupra întreg procesulului. De aceea am ales trei aplicații dintre cele mai bune, compatibile atât cu iPhone cât și cu iPad, în funcție de nevoi și de bugetul de care dispune fiecare.


Quik

Sinconizează filmul și muzica cu zero efort

Quik a fost inițial Replay și este mai simplu de folosit decât orcie altă aplicație de editare video pentru că face majoritatea lucrului fără prea mult efort din partea ta. Quik are o grămadă de melodii incluse direct în aplicație care pot fi asociate videoclipului cu zero efort din partea. Se sincronizează singure și ai posibilitatea să schimbi ritmul cu doar câțiva pași.

Poți selecta câteva poze și videoclipuri care vrei să fie parte a produsului tău final, iar Quik face toată munca pentru tine. Poți adăuga până la 200 de clipuri sau poze într-un singur proiect și poți alege din cele 29 de stiluri diferite de editare, sau poți să îl lași simplu.

Tot Quik se ocupă de portrete și clipuri afăugând un background neclar în spatele final al videoclipului.

Free –  App Store


Vee for Video

Control total asupra clipului, dar simplu de utilizat

 

Un lucru pe care o mulțime de oamenii le place să îl facă este să încetinească sau să crească viteza clipurilor video. Vee for Video face acest lucru, iar pe lângă asta te lasă să editezi și alte clipuri super simplu. Doar apeși pe un clip și vezi toate opțiunile, selectezi tipul de editare pe care dorești să îl aplici, și gata.

- Advertisement -

Una dintre lucrurile care fac ca Vee for Video să fie o unealtă ușor de utilizat este interfața drag and drop. Dacă vrei să reorganizezi clipurile, alegi unul cu degetul și îl muți după cum dorești, spre stânga sau spre dreapta. De asemenea, apăsând între clipuri crezi treceri.

Vee for Video are și caracteristici ca expunerea și focalizarea. Cu o simplă apăsare oriunde în clip poți schimba aceste lucruri. Poți chiar să împarți videoclipul în două, folosind două degete pe ecran. Mici amânunte de acest gen fac ca Vee for Video să fie o aplicație extrem de folositoare și de prietenoasă cu fiecare utilizator, un lucru în plus ca ea să facă parte din suita de aplicații de pe iPad-ul sau iPhone-ul tău.

2,99 € –  App Store


Pinnacle Studio Pro

Cea mai bună opțiune de editare video disponibilă pe iOS

Dacă modifici foarte mult conținut video și ești obișnuit să ai un control complet asupra fiecărui aspect, Pinnacle Studio Pro este cea mai apropiată aplicație de performanțe desktop. Deși are nevoie de ceva timp să fie învățată, o dată ce ai priceput cum funționează devii un master editor de videoclipuri pe iOS.

Nu numai că poți edita aproape orice aspect al clipurilor video, dar poți folosi și animații multistrat, titluri și tranziții precum un mixer audio dedicat. Dacă folosești Pinnacle Studio pe PC, ai posibilitatea de a exporta proiectele începute pe iPhone sau iPad și poți continua exact de unde ai rămas. Asta probabil că este punctul forte și principala caracteristică a aplicației.

Dacă ești dispus să înveți tot ce oferă Pinnacle Studio Pro, vei putea descoperi că este una dintre cele mai capabile aplicații pentru editarea clipurilor video pentru iPhone sau iPad.

12,99 –  App Store


Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă