Cel Mai Bun purtabil Fitness pentru Orice fel de Activitate

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cel Mai Bun purtabil Fitness pentru Orice fel de Activitate

Purtabilele fitness au avut de parcurs un drum lung de la lansare lor pe piață și momentul în care au fost disponibile în fiecare magazin sau mall, și până în momentul în care au devenit cu adevărat niște pedomentre demne de verificarea constantă a pașilor efectuați zi de zi.

- Advertisement -

Dacă înainte ca aceste dispozitive să apară nimeni nu își număra vreodată pașii, ci lua fiecare deplaseare ca atare, acum aceste purtabile fitness ne spun distanța reală parcursă în fiecare zi cu un număr de kilometri cuantificați — care se simt mult mai tangibili decât atingerea arbitrară a pragului de referință a celor 10.000 de pași. Acum purtabilele fitness sunt practic niște smartwatch-uri glorificate, bazate pe un senzor de puls direct la încheietura mâinii, GPS și până la sisteme de monitorizare a somnului și a diferitelor activități fizice (înot, yoga, alergat, ciclism). Indiferent, în momentul de față există nenumărate produse și mărci disponibile pe piață pentru acest segment și am putea vorbi zile în șir despre fiecare ce poate și cât de bun produs este într-un fel sau altul, dar astăzi ne oprim la trei produse, care, personal consider că fac parte dintre cele mai bune purtabile fitness de pe piață.

Garmin vivosmart HR+

Cel Mai Bun purtabil Fitness pentru Orice fel de Activitate

Îmi place Garmin vivosmart HR+ pentru că știe și face foarte bine aproape orice—cu o acuratețe aproape perfectă sau cel puțin mai bună decât multe alte purtabile și în plus, are o autonomie a bateriei extraordinară. Pe lânga asta, este rezistentă la apă până la 50 metri și este folosit de însuși Michael Phelps.

Dispune de un GPS foarte bun, necesar celor care aleargă în special și doresc să știe cât de depare și cât de repede au străbătut distanța. Conform tuturor utilizatorilor de vivosmart HR+, GPS-ul este foarte precis și calculează aproape perfect fiecare kilometru parcurs, în timp ce multe alte prutabile pierd sau plusează cu până la 200 metri per kilometru. Nu pare foarte mult, dar dacă alergi de exemplu cinci kilometri vei crede că ai alergat șase și că ai alergat foarte repede.

Garmin vivosmart HR+ cu GPS-ul activat pentru alergări de până la 90 de minute zilnic ajunge la o autonomie de patru zile, în timp ce o încărcare completă se face în aproximativ 40 de minute.

Ani de zile senzorul de puls de la încheietura mâinii a fost mai mult o fiță, fiind prea puțin precis. Nu acest lucru se poate spune despre vivosmart HR+, care are un sensor de puls aproape perfect. Găsim pe internet mai multe teste făcute în paralel între Garmin vivosmart HR+ și centuri speciale pentru puls, iar rezultatele sunt în mare parte la fel întotdeauna, cu foarte mici diferențe.

Garmin vivosmart HR+ este un dispozitiv foarte bun care vă ajută să învățați multe lucruri despre corpul vostru, colectând date (somn, mișcare zilnică, activitate fizică, puls) zi de zi ce sunt mai apoi montate și afișate într-un mod ușor de înțeles în aplicația Garmin Connect.

→799 lei, cumpără de la eMAG

Fitbit Charge 2

- Advertisement -

Charge 2 este aproape la fel de bună ca și Garmin vivosmart HR+ doar că este produsă de Fitbit. Monitorizează somnul, mișcarea zilnică, numără scările urcate, detectează și înregistrează automat activitățile fizice și senzor pentru puls. Am spus aproape la fel de bună, deoarece senzorul GPS nu este la fel de precis ca cel de pe Garmin deoarece nu este nativ, el funcționând prin împerecherea Charge 2 cu smartphone-ul, dar compensează cu faptul că vine în câteva culori diferite, teal silver, black silver, plum silver, navy, rose gold.

Deși este un purtabil fitness foarte frumos, cu o autonomie foarte bună (aproximativ 6 zile), adună toate datele din fiecare zi și la stochează în poate cea mai bine realizată aplicație de acest fel disponibilă în magazinele de aplicații de pe smartphone-uri, are un mare minus. Și anume, este rezistent la apă, dar nu se poate înota cu el.

→599 lei, cumpără de la eMAG

Apple Watch 2

Majoritatea purtabilelor fitness au aproape toate funcțiie și caracteristicile pompoase ale unui ceas calculator. Dacă totuși sunteți în căutarea unui dispozitiv cu toate aceste capacități—salut de bună dimineața, partener de navetă, urmăritor de distanță parcursă, partener de înot, ceas deșteptător, monitor pentru puls ș.a.m.d—singura opțiune reală este Apple Watch. Sigur, aici cea mai bună alegere este versiunea sportivă Nike+, dar se poate alege oricare model dintre cele disponibile pe piață și se poate personaliza datorită multitudinii de benzi și curele compatibile. În plus față de cele două modele descrise mai sus, aici puteți să aruncați rapid privirea pe Twitter când primiți un mesaj nou de exemplu sau chiar să răspundeți la telefon în timpul unui antrenament.

→2.049 lei, cumpără de la eMAG

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă