Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – IONICLE|Review

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – IONICLE|Review

Un joc despre privirea înainte… la propriu vorbind. Cam așa descrie Andre Breitenfeld (dezvoltatorul jocului) acest simplu joc.

- Advertisement -

Privirea înainte este foarte importantă, în special în jocurile simple la care nu ai o armură super puternică și o sabibe de trei ori mai mare decât jucătorul în sine. Pentru acei jucători care mai degrabă preferă partea mai simplă a unui joc, partea care se bazează mai mult pe abilitate și capacitate, cu siguranță IONICLE este jocul căutat, și cam despre acestu lucru este si review-ul următor.

IMG_4346IONICLE este un joc foarte simplu de înteles. Bazat pe o bilă care se rostogolește la vale pe o structură cu canale, aceasta încearcă să-și păstreze un curs continuu adunând cat mai multe puncte și diamante în drumul său.

Tu ca jucător ai o misiune simplă dar complicată în același timp, pentru că bila coborând din inerție, în drumul său întâlnește diferite obstacole care o pot opri. Acestea pot fi găuri în structură sau chiar blocaje. Pentru a-i elibera drumul trebuie să rotești elementele în sânga sau în dreapta pentru a-i face un pod, pentru ai lua din cale un zid, sau pentru ai pune în drum un diamant pentru a-l culege. Structura este foarmată din mai multe sescțiuni, fiecare dintre acestea rotindu-se ușor, după cum doriți voi. Singura problemă însă, bila se mișcă cu un ritm repejor, iar uneori vin atât de multe structuri și obstacole în cale, în cât trebuie să fii tot cu privirea înainte și să anticipezi fiecare mișcare încotro trebuie să o îndrepți. Spre stânga sau spre deapta, astfel încât să prelungești cursa acestei bile cât mai mult.IMG_4351

Fiecare secțiune este punctată cu un punct, iar fiecare punct este transformat în steluțe aurii, un fel de monede, pe care le folosești pentru a-ți achiziționa alte bile, alte culor, alte feluri.

Jocul este gratuit, dar se bazează pe sistemul in-app purchase, car nu face altceva decât să îți scoată din ecran reclamele. Acestea apar uneori după ce te-ai lovit de un zid sau ai căzut în prăpastie și de regulă rulează câteva zeci de secunde. Ai posibilitatea totuși de a sări peste, după aproximativ 5 secunde. Destul de enervant, mai ales că jocul îți crează o oarecare dependență, iar faptul că o reclamă îți strică entuziasmul nu este chiar ok. Sunt însă și reclame bune. Spun bune, pentru că acestea îți oferă în schim 200 de steluțe aurii, lucru care merită sacrificat pentru a te uita 15-30 de secunde la o reclamă pentru a le câștiga.

IMG_4350Altfel, evident, cu cât mai mult supraviețuiești cu atât mai multe puncte primești în schimb și automat scorul tău devine mai bun, și mai bun, și mai bun. Scorul poate fi îmbunătățit și cu ajutorul acelor diamante pe care le poți culege în drumul tău, dar uneori acestea sunt poziționate destul de departe de calea cea bună lucru care te poate încurca. Totuși, dacă ești suficient de rapid, ai deprins fiecare miscare și ai întotdeauna privirea înainte, călătoria ți se va părea foarte simplă… rămâi concentrat.

Personal, de cele mai multe ori în care am murit, au fost în încercările de a culege acele diamante roz, lăsându-mă cu un scor mic și fără diamante. Îți recomand să încerci să ignori acele diamante, cel puțin până înveți, deprinzi și anticipezi suficient de bine tainele acestei călătorii.

Dacă ești după un joc care se bazează pe o privire în perspectivă și pe o îndemânare bună, s-ar putea să fi găsit jocul perfect în IONICLE. Are o mecanică bună, o grafică 3D foarte bine realizată, este gratuit, relativ simplu, distractiv și crează dependență. Este aproape perfect!

Free –  App Store

- Advertisement -

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă