Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Frantic Shooter|Review

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Frantic Shooter|Review

Cine nu iubește să distrugă extraterești sau orice altă forma de rău și totul într-un mod distractiv? Este practic mai mult o distracție universală, iar Frantic Shooter, jocul despre care vorbim în această săptămână, este foarte distractiv chiar dacă are doar un control tactil.

- Advertisement -

O grămadă de shootere pe dispozitivele mici utilizează un sistem automat de tragere, iar cam acest lucru îl face și Frantic Shooter. Cu toate acestea, dezvoltatorii jocului fac un pas important și merg chiar mai departe de aici și implementează un sistem foarte controversat de urmărire automată a inamicilor. Acesta are scopul principal de a omorâ tot ce ai în față indiferent de câți inamici vin în același timp, special creat pentru acele momente haotice în care tu, ca jucător, ai nevoie neapărată să tragi și să împuști principalii inamici care te amenință dintr-o anumită zona și pe care altfel probabil nu ai putea ajunge atât de ușor, dar ca un paradox, acest lucru nu funcționează întotdeauna 🙂 Jocul nu poate fi considerat nepriceput în sensul în care nu detectează imanicii după importanța lor, dar dacă noi îl ajutăm puțin, schimbând puțin direcția trecând dintr-o parte înspre cealaltă pe ecran, va reuși să îi detecteze. La urma urmei, era prea banal dacă stăteam într-un singur loc și jocul făcea singur toată treaba pentru noi, așa, este mult mai distractiv.

Frantic-Shooter-01Practic, deplasarea este lucrul pe care îl veți face într-un mod constant în acest joc. Caracterul pe care îl controlați poate fi mutat pas cu pas cu o simplă dar concisă mișcare pe ecran, sau poate să se deplaseze mult mai lung prin camera nivelului cu o mișcare mult mai mare și mai concentrată. Este atât de amuzant și de eficient să vezi cum caracterul tău se mișcă printre bombele și gloanțele care sunt trase de inamici și cât de frumos trage după cei pe care îi are în vizor, că practic, după cele câteva minute de tutorial, veți fi gata de jocul în sine. Veți descoperi că jocul are o mecanică foarte bună, care lucrează aproape perfect, spun aproape perfect, deoarece au fost câteva excepții în nivelurile mai avansate când am simțit o oarecare problemă.Frantic-Shooter-02

Jocul te împinge spre o deplasare continuă pe ecran și datorită pachetelor și bonificațiilor care le obții în urma distrugerii inamicilor, iar principiul jocului Frantic Shooter este, cei bogați devin și mai bogați. Cu cât culegeți pachetele substanțiale pentru level up de pe hartă, cu atât mai rapid armamentul devine mai puternic, lucru care face ca țintirea automată să devine o treabă și mai ușor de controlat, iar inamicii mai vulnerabili în fața voastră. Acest lucru vă ajută să treceți mai rapid către un nivel finalizat decât către unul eșuat.

Din fericire, inamicii sunt suficient de difreiți pentru a încurca și condimenta puțin lucrurile. Una dintre favoritele mele sunt câteva totemuri gigantice cu țepi din nivelurile mai târzii, care nu doar că servesc la faptul că blochează anumite zone, dar de asemenea, dublează tunurile laser care trag focuri constante în toată zona respectivă. Plasarea inamicilor poate fi oarecum anticipată și chiar dacă nu poate fi văzută efectiv, poate fi indentificată datorită unei pictograme. Așa că lugrurile devin agitate, dar nu foarte urâte dacă sunteți întotdeauna atenți.

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Frantic Shooter|Review

Totul este foarte distractiv, dar formula arcade are potențialul de a scădea din această distracției odată cu trecerea timpului, asta dacă nu vă săturați să jucați același concept, din nou și din nou. Da, jocul este un generator aleator comun, așa că nu vă așteptați la un story mode sau alte obiective pentru a trece mai departe. Ceea ce vedeți în cadrul mai multor sesiuni sau chiar și dacă aplicați pentru IAP (in-app purchase), este practic tot cea ce primiți de la joc.

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Frantic Shooter|Review

Frantic Shooter poate fi jucat și gratuit, dar atunci când duceți lipăsă de bani, cel mai bine este să vizualizați videoclipurile cu reclame. Banii te ajută să poți continua nivelurile atunci când mori, sau să faci achiziții de caractere premium și diferite arme. Mai există un plus atunci când urmărești reclamele video, în timp ce unele bonificații pot fi folosite pentru o perioadă limitată de timp, daca vă uitați la întreg filmulețul (30 secunde) și apoi încercați jocul din reclamă pentru două ore, primiți 500 de monede cu care puteți să vă cumpărați un alt caracter, de exemplu.

Este mai mult o schimbare estetică și nu atât un câștig de cauză prin folosirea acestor caractere, în schimb armele chiar ajută, iar modul automatic de detectare și atenția voastră, garantează succesul fiecărei sesiuni, dar nu este legat de necesitatea cumpărărilor. Cu alte cuvinte, nu este un joc în care să cheltuiți bani pentru a putea să îl jucați. Pentru cei care întradevăr vor să cheltuiească bani, o pot face pentru a trișa oarecum, în sensul că jucătorul normal atunci când moare poate să continue ori prin folosirea monezilor câștigate ori prin vizualizarea unei reclame video, în timp ce pe bani reali, poți să treci fără probleme de fiecare dată, astfel înșelând și tablea de scor.

- Advertisement -

Există câteva lucruri pe care Frantic Shooter le-ar putea putea modifica și adăuga, iar poate cel mai notabil ar putea însemna o hartă a lunii, eventual adăugarea unui mod nou campaign și anumite chestii deblocabile care să nu implice vizualizarea de reclame, dar chiar și așa, primești o grămadă de distracție pentru varianta gratuită a jocului. Nu este cel mai hardcore shooter din lume, dar este foarte distractiv și foarte ușor de jucat, chiar și atunci când te afli într-o călătorie.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă