Cel Mai Bun Dispozitiv pentru Monitorizarea Activităților Fizice, Disponibil în Fiecare Categorie de Preț

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cel Mai Bun Dispozitiv pentru Monitorizarea Activităților Fizice, Disponibil în Fiecare Categorie de Preț

Dispozitivele de monitorizare fitness sunt unele dintre cele mai bune device-uri pe care le poți cumpăra pentru tine sau pentru iubita ori iubitul tău — asta și dacă consideri că brățara fitness este o chestie utilă pentru oricare dintre voi. Nu merită să cumperi un gadget care va sfărși prin a sta într-un sertar. Dar dacă ești în căutarea unei brățări sau dispozitiv fitness dintre cele mai bune, există trei lucruri de care trebuie să ții cont: preț, stil și tipul de activitate pe care dorești să o monitorizezi.

- Advertisement -

Nu trebuie să cheltuiești mii de lei pentru a cumpăra cea mai calitativă brățară de fitness, dar este nevoie să cheltuiești mai mult de 100 de euro, cel puțin. Și nu are rost să cumperi o brățară fitness sau un ceas care nu se potrivește stilului tău, pentru că până la urmă nu o vei mai purta. Nu alergi pentru competiții? Atunci un ceas pentru alergat rezitent la apă este ultimul lucru de care ai nevoie.

Așadar, iată aici cele mai bune brățări fitness pe care le poți cumpăra chiar acum, luând în considerare cum arată, prețul și ce știe mai bine să monitorizeze.

Fitbit Charge 2: Ce mai bun pentru orice

Cel Mai Bun Dispozitiv pentru Monitorizarea Activităților Fizice, Disponibil în Fiecare Categorie de Preț

O brățară fitness redesenată de Fitbit după populara Charge HR, adăungându-i un display OLED mai mare cu touchscreen, senzor de puls, brățări interschimbabile și caracteristici noi cum ar fi, detectarea automată a exercițiilor, mementouri pentru relaxare și score de fitness cardio.

Prețul pentru Fitbit Charge 2 este:

669 lei – eMAG


Fitbit este fără doar și poate liderul mondial în dispozitivele de monitorizare fitness de pe piață, și asta dintr-un motiv foarte clar: compania face brățări de fintess calitative la un preț foarte bun. Noul Fitbit Charge 2 este un dispozitiv solid, la un preț accesibil, care ia toate caracteristicile predecesorului său, Charge HR, cel mai bine vândut produs Fitbit și le ridică la un alt nivel.

În plus față de monitorizarea pașilor, Charge 2 oferă monitorizare continuă pentru puls pentru o mai precisă statistică, detectează și monitorizează automat exercițiile astfel că nu mai e nevoie să alegi exercițiul înainte de a începe, monitorizează somnul, are alarme silent, 5 zile de baterie și o caracteristică inteligentă numită Relax, care te ajută să îți concentrezi respirația. Toate aceste caracteristici sunt împachetate într-un ambalaj oarecum voluminos, dar cu posibilități variate de curele stilizate interschimbabile.

Charge 2 dispune de un nou display OLED care este de patru ori mai mare ca cel de pe Charge HR, oferind mai multe informații pe un singur ecran decât o făcea predecesorul său. Poți apăsa pe ecran pentru a schimba între pași, distanță și caloriile arse, dar poți vedea și apelurile, mesajele și notificările din calendar. Brățara este rezistentă la apă și praf, dar nu se poate înota cu ea, iar lipsa unui senzor GPS o face să nu fie ideală pentru alergători și pentru înotători, deși se conectează la senzorul GPS al telefonului dacă mergi la alergat cu ambele dispozitive.

- Advertisement -

Aplicația Fitbit unde Charge 2 înregistreasă datele tale și este una dintre cele mai bune aplicații pentru fitness. Aplicația afișează grafice cu activitatea sau somnul tău și îți permite o monitorizare ușoară pentru mâncare și consumul de apă. Provocările sociale îți permit să te întreci cu prieteni pe care îi urmărești pe Fitbit, iar acest lucru este un factor important pentru motivare. Dezavantajul aplicației vine din faptul că nu este integrată cu HealthKit, astfel că nu va citi sau scrie date în aplicația Health. Acest lucru nu este necesar pentru toată lumea, dar merită ținut minte.

Apple Watch Series 2: Cel mai bun pentru utilizatorii de iPhone

Cel Mai Bun Dispozitiv pentru Monitorizarea Activităților Fizice, Disponibil în Fiecare Categorie de Preț

Apple Watch Series 2 nu este un upgrade obligatoriu pentru utilizatorii originalului Apple Watch, dar este fără îndoială cel mai bun smartwatch pentru monitorizarea fitness. Are GPS încorporat, este rezistent la apă, dispune de senzor de puls și are o grămadă de aplicații ce pot fi instalate pe el.

Prețul pentru Apple Watch 2 (în funcție de model) este : 2.376 lei – evoMAG1.999 lei – eMAG


Dacă ești profund legat de ecosistemul Apple, de dispozitivele și software-ul său, iar banii nu sunt neapărat o problemă, atunci noul Apple Watch este cel mai bun dispozitiv pentru monitorizarea fitness pe care îl poți alege pentru tine. Primul Apple Watch a fost ceva foarte interesant, dar Series 2 este deja un upgrade serios adus originalului. În timp ce multă lume se concentrează pe aplicațiile pentru Apple Watch, notificările și potențialul său de înlocuitor de iPhone, eu am suținut întotdeauna că acest dispozitiv este cel mai bun pentru activitățile fizice și pentru monitorizarea sănătății. Apple Watch Series 2 este rezitent la apă, deci se poate înota cu el, iar valoarea îi crește semnificativ ca un bun dispozitv de monitorizare deoarece are GPS încorporat și o grămadă de caracteristici și activități fintess, printre care monitorizarea înotului.

Poți lansa aplicația Workout de pe o complicație de pe fața ceasului și poți alege dintre cele 12 activități prezente, de la înot la canotaj și de la alergat până la ciclism. Aplicația Activity înregistrează activitățile și oferă grafice despre cât mai ai până la atingerea obiectivului stabilit pentru ziua respectivă, câte calorii ai ars și cât ai stat jos. Poți sincroniza chiar și playlist-uri din Apple Music direct pe ceas datorită spațiului de stocare și poți folosi o pereche de căști Bluetooth pentru un antrenament cât mai perfect. Sharing-ul activității prin watchOS 3 înseamnă că poți să îți încurajezi prietenii să-și atingă obiectivele stabilite și vice versa.

Poți folosi Apple Watch ca brățară fitness, dar poți să îl folosești și la sarcini ușoare ca trimiterea unui mesaj text, verificarea calendarului sau chemarea unui taxi Uber. Pentru fiecare dintre acestea exită aplicații pentru Apple Watch. Nu poate fi comparat cu nici un alt fitness tracker. Totuși, Apple Watch Series 2 vine cu un preț foarte mare care trebuie plătit pentru toate aceste caracteristici, acesta fiind motivul pentru care este doar pentru împătimiții iPhone.

Dacă vrei un dispozitiv fitness care poate să te ajute fără să cari iPhone-ul după tine, atunci Apple Watch este cel mai bun, și cu siguranță singura opțiune.

Withings Activité Steel: Cel mai bun dispozitiv analog pentru monitorizarea activităților

image-phpWithings Activité Steel este un dispozitiv de monitorizare fitness elegant, ca un ceast analogic, cu o autonomie incredibilă și multe opțiuni pentru curele.

Prețul pentru Withings Activité Steel (în funcție de model) este :

1.615 lei – eMAG829 lei – evoMag


La o simplă privire, ceasul arată, ca un ceas. Dacă te uiți mai de aproape vei putea observa un cadran mult mai mic integrat în fața ceasului, care afișează cât de aproape ești de a atinge obiectivul zilnic stabilit. Aplicația Withings Health Mate face o grămadă de muncă în spatele ceasului, fiind locul unde stabilești obiectivele, dar și locul unde poți vedea statisticile antrenamentelor și analiza somnului. Dacă vrei să ai toate aceste informații mult mai la îndemână, înseamnă că Activité Steel nu este brățara fitness de care ai nevoie. Totuși, ceasul urmărește cu precizie pașii, alergarea și chiar înotul—Activité Steel este rezitent la apă până la 50 de metri.

Atunci când a fost lansat în 2015, Withings a vândut Activité Steel cu o curea sport din silicon, dar acum poți alege varianta din oțel inoxidabil cu curea din piele. Arată aproximativ ca un ceas tradițional Elvețian care oferă funcționațități high-tech. Combinat cu o autonomie de 8 luni pentru baterie, Activité Steel este unul dintre cele mai bune dispozitive fitness pe care le poți cumpăra.

Fitbit Alta: Cel mai elegant

res_ed60226d730aba7c06a5b1049c655359_450x450_q6grCea mai la modă piesă pentru monitorizarea activităților zilnice de la Fitbit, cu diferite tipuri de curele interschimbabile. Înregistrează pașii, antrenamentele, somnul perfect, cu o precizie de invidiat la un preț foarte accesibil.

Prețul pentru Fitbit Charge 2 este:

499 lei – eMAG553 lei – evoMAG

 


Fitbit face o grămadă de lucruri foarte bine, dar a face brățări fitness la modă nu este unul dintre acele lucruri. Sau cel puțin nu a fost până la debutul lui Fitbit Alta în primăvara acestui an. După un chix dat cu “smartwatch-ul” Blaze, Fitbit a venit imediat cu Alta, care a pus puțin stil și eleganță la mâna utilizatorilor.

Alta detectează automat și precis pașii, antrenamentele și somnul, în timp ce arată ca o brățară foarte subțire pe care nu ai fi stânjenit să o porți nici la sală nici la birou sau la o cină în oraș. Poți schimba foarte ușor aspectul Alta, de la o brățară sport la una elegantă din piele sau chiar una metalică. Brățării îi lipsește senzorul pentru puls și caracteristica Relax, dar are o autonomie de 5 zile, un display OLED receptiv și afișează notificări pentru apeluri și mesaje text.

Așa cum spuneam mai devreme, aplicația Fitbit este una dintre cele mai bune, iar Alta se bucură de asta. Oferă toate analizele și competițiile sociale, dar îi lipsește integrarea cu HealthKit, care este o chestiune importantă pentru utilizatorii de iOS. Cu toate acestea, caracteristicile lui Alta și prețul sunt atât de bune în cât este greu să le treci cu vederea.

Withings Go: Cel mai bun produs de buget

res_680c81d4aae222242d4bb1fef9844961_450x450_diudWithings Go este un dispozitiv de monitorizare fitness foarte accesibil, versatil, care funcționează perfect pentru înotători, pentru alegrători dar nu pentru atleții de performanță.

Prețul pentru Withings Go este:

269 lei – eMAG

 

 


Dacă dorești doar o brățară pentru fitness, fără bling bling-uri, care monitorizează lucrurile de bază și foarte ieftină, este foarte greu să găsești o opțiune mai bună ca Withings Go pentru doar 300 de lei.

Brățara are un ecran parcă pătat cu cerneală, similar cu Kindle, care arată cât ai efectuat din obiectivul zilnic stabilit. Withings Go monitorizează automat mersul, alergatul, înotul și chiar somnul fără vreun efort din partea ta, apoi sincronizează și analizează toate datele în aplicația Withings Health Mate. Brățara este rezitentă la apă până la 50 metri, astfel că o poți purta linistit la piscină sau la duș.

Este un dispozitiv pentru monitorizare super simplu, dar incredibil de versatil. Dacă preferi să porți un ceas high-end la mână, poți oricând să scoți Withings Go din brățară și îl poți clipsa la curea, sau îl poți ține în buzunar ori la chei. Brățara propriu-zisă are mai multă sensibilitate și acuratețe, dar este bine să ai oricând mai multe opțiuni.

Majoritatea brățărilor fitness care se învârt în jurul acestui preț duc lipsă de un ecran și nu pot monitoriza înotul, deci două puncte în plus în favoarea Withings Go. Withings promite 8 luni de autonomie pentru bateria lui Go, făcându-l astfel un dispozitv fitness pe care uiți că trebuie să îl mai încarci. Dacă ești doar la început în ceea ce privește o brățară fitness, Withings Go oferă o experiență entry-level foarte solidă la un preț extraordinar.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă