Cea Mai Clara Imagine cu iPhone 7 Confirma Modificarile de Design

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Cea Mai Clara Imagine cu iPhone 7 Confirma Modificarile de Design

Una dintre cele mai clare imagini cu cel ce se presupune ca s-ar numi iPhone 7 a fost postat pe un site din Franța, Nowhereelse.fr

- Advertisement -

În timp ce poza nu ne spune ceva ce nu am știut până în acest moment, confirmă totuși unele detalii de design pe care le-am văzut în imaginile anterioare postate pe internet.

Spatele telefonului seamnă perfect cu spatele desenat și interpreat de către Martin Hajek, arătând foarte bine cu design-ul lui iPhone 6s, cu benzile antenelor repoziționate și cu un senzor pentru cameră mult mai mare și mai pronunțat.

Ceea ce nu putem vedea în această fotografie este situația conectorului pentru căști și dacă întradevăr acesta se află sau nu pe următorul iPhone. Se presupune că Apple ar renunța la el în vederea unui difuzor secundar care să îl înlocuiască, iar conectorul Lightning devenind astfel o mufă all-in-one, audio, încărcare și pentru conectarea altor accesorii.

iPhone-7

De asemenea, nu putem să ne dăm seama din fotografie dacă Apple a schimbat butonul Home cu unul touch-sensitive, pentru ca dispozitivul să devină rezistent la apă și alte lichide, sau dacă întradevăr acest plus va fi abia anul viitor, cu ocazia celei de-a 10-a aniversare iPhone, atunci când se așteaptă un iPhone din sticlă cu un display OLED.

Conform unui nou raport apărut ieri și publicat de către Piper Jaffray, analist la Gene Munster, bazat pe un pe un sondaj în care au fost implicați 400 de posesori de iPhone, reiese că 15% dintre utilizatori așteaptă să își schimbe dispozitivul în această toamnă, în timp ce 29% dintre ei au declarat că l-au luat în considerare.

Conform sondajului, 67% dintre utilizatorii de iPhone din Statele Unite folosesc în acest moment un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus, iar unii chiar unul mai vechi, plasându-se în ciclul normal prin care rețeaua mobilă poate să le ofere un upgrade pentru viitorul iPhone 7. În același timp, 32% dintre utilizatorii participanți la sondaj spun că dețin un iPhone 5S sau unul chiar mai vechi, însemnând că incompatibilitățile apărute cu noul sistem de operare ce va fi lansat ar putea aduce unele probleme de funcționare pentru ei.

iPhone  7 și iPhone 7 Plus se așteaptă să fie anunțat de către Apple în prima parte din luna Septembrie. În plus față de caracteristicile menționate mai sus, smartphone-urile se așteaptă să fie mult mai subțiri, să aibă un procesor mai rapid Apple A10, să dispuna de minim 32GB spațiu de stocare, să reziste la apă și să aibă viteze mult mai mari pentru LTE și Wi-Fi. Totodată, pentru modelul de 5,5 inci se așteaptă o cameră cu două lentile și 3GB RAM.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

via: macrumors

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă