Ce Este Wi-Fi Assist, La Ce Ajută și Cum Putem Să îl Dezactivăm

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Ce Este Wi-Fi Assist, La Ce Ajută și Cum Putem Să îl Dezactivăm

În primul rând trebuie să întelegem ce este Wi-Fi Assist și la ce ne ajută el defapt.

- Advertisement -

Wi-Fi Assist a fost introdus odată cu iOS 9, iar atunci când este activat, Wi-Fi Assist va trece automat pe rețeaua mobilă de date când iPhone-ul sau iPad-ul detectează că conexiunea Wi-Fi devine prea lentă. Această caracteristică poate duce la un consum de date mobile suplimentar și implicit la un cost suplimentar în cazul în care nu aveți un pachet de date activ. Mai târziu, cu trecerea la iOS 9.3, Apple a adăugat și posibilitatea de a vedea cât trafic de date folosește Wi-Fi Assist.

Acum că am înțeles ce face cu adevărat Wi-Fi Assist și de unde pot apărea anumite costuri sau consumuri de date mobile, să vedem cum putem verifica acest lucru și cum putem opri această caracteristică în cazul în care nu considerăm că ne este utilă.

  • Deschideți aplicația Settings
  • Intrați în Cellular

Ce Este Wi-Fi Assist, La Ce Ajută și Cum Putem Să îl Dezactivăm

  • Derulați până la capătul paginii. Aici veți putea vedea atât consumul acumulat de Wi-Fi Assist, cât și opțiunea de a opri sau porni această funcție. Așa cum se poate vedea în imagine, din 2014 am acumulat un consum total de 215MB, pentru că am avut tot timpul Wi-Fi Assist pornit.

wi-fi-assist-iphone-screenshot

În cazul în care nu doriți să folosiți această caracteristică din lipsa unui pachet de date mobile activ pe SIM-ul vostru, puteți foarte ușor să opriți Wi-Fi Assist prin comutarea butonului în modul off.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă