Home Business

Business

Intel face Un Pas Uriaș în Industria Tehnologiei Auto după o Investiție de 15,3 miliarde de dolari

Intel face Un Pas Uriaș în Industria Tehnologiei Auto după o Investiție de 15,3 miliarde de dolari ntel face un pas uriaș în industria tehnologiei auto după ce a anunțat un acord definitv de cumpărare a companiei Israeliene Mobileye, care produce tehnologie pentru mașinile autonome. Tranzacția finală este de 15,3 miliarde de dolari, fiind cea mai mare achiziționare high-tech din […]

Tranzactie Incheiata: Western Digital detine, oficial SanDisk

Fitbit Cumpără Vector Watch – Compania Românească Producătoare de Smartwatch

Vector Watch s-a lansat pe piață în luna Martie a anului trecut, oferind o gamă de 12 modele de smartwatch-uri cu accente diferite de modă. Ceasurile Vector sunt caracterizate în principal prin specificații ce includ monitorizarea activităților, notificări primite de la telefon și o autonomie foarte bună, până la 30 de zile. Compania are sediul la Londra, iar anunțul vânzării a fost făcut public direct pe site-ul lor.

Fitbit anunță că va cumpăra producătorul de smartwatch-uri Pebble

RCS&RDS Reintroduce Discovery împreună cu Cinemax 2, HBO 2, TLC și E!

După mai bine de patru ani de când RDS&RCS a decis să scoată din grila de programe canalele Discovery din cauza expirării contractului urmat de anumite neînțelegeri dintre companii, aflăm acum că s-a ajuns la un nou acord între cei doi, care nu face altcea decât să ne bucure.

HBO 2 vine in Romania incepand cu 21 martie, iar HBO Comedy is va schimba numele in HBO 3

Super Mario Run: 10 milioane de descărcări și încasări de 4 milioane de dolari în prima zi pentru Nintento

Al doilea succes din acest an pentru Nintendo vine odată cu lansarea jocului Super Mario Run care s-a bucurat de un succes imens, ajungând rapid în topul celor mai bine descărcate jocuri din App Store. Compania a declarat că în prima zi de la lansare, Super Mario Run a fost descărcat de peste 10 milioane de ori din App Store, din 60 de țări, generând rapid un câștig de 4 milioane de dolari.

Super Mario Run este disponibil pentru iPhone, iPad și iPod touch

Prin faptul că Pebble este cumpărată de Fitbit, Pebble Time 2 și Pebble Core nu vor mai fi livrate

Producătorul Fitbit pare că este interesat însă doar de partea de software Pebble și nu de produsele în sine, și se pare că Pebble Time 2 și Pebble Core nu o să mai fie lansate. În timp ce Pebble 2 a început să fie livrat către participanții la campania inițiată pe Kickstarter, compania este pe punctul de a anunțta oprirea din producție și implicit livrarea produselor Time 2 și Core și va restitui banii tuturor celor care au plătit în avans prin campania Kickstarter.

Fitbit anunță că va cumpăra producătorul de smartwatch-uri Pebble

Close