Home Lifestyle

Lifestyle

Costumul de bărbați hidrofob: nu se udă și nu se șifonează ușor. Cum a creat Tudor Tailor costumul care combină nanotehnologia și conceptul Made to Measure

Te afli la un eveniment de networking, când cineva dă peste tine accidental și scapi paharul de vin sau cafeaua chiar pe costum -- partea interesantă este că nici sacoul și nici pantalonii nu se udă, nu se pătează și nici nu rămân cu vreun fel de miros. 

Gata de cumparaturi? Nike.com s-a deschis oficial si in Romania si livreaza gratuit oriunde in tara

Cât de Important este Peștele în Dieta Cicliștilor și a Sportivilor în General

Peștele are un conținut scăzut de calorii dar este foarte bogat în omega 3, fiind considerat o alternativa excelentă la carnea roșie. Peștele este considerat în general o alternativă bună ca și carne, fiind o sursa bună de proteine și vitamine, un aliment sănătos care ajută oricând la dieta ta. Acesta conține aproape jumătate din caloriile a 100 de grame de carne roșie, dar este mai sărac în grasimi saturate decat carnea roșie și carnea albă mâncată cu tot cu piele.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

Cum Să Rezolvi Criza De Energie Din Corpul Tău

Cu toții avem momente în care ne simțim obosiți, dar dacă corpul vostru trece printr-o criză constantă de energie, vă veți trezi dimineața amețit sau atunci când veți începe un antrenamet veți realiza că este foarte dificil să țineți pasul. În acest caz, este timpul să vă gândiți serios că ceva trebuie făcut rapid în această privință.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

Close