Canyon Lansează Bicicleta Ultimate CF EVO, costă 13.000€ și cântărește 4,96kg

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Canyon Lansează Bicicleta Ultimate CF EVO, costă 13.000€ și cântărește 4,96kg

Compania de biciclete Canyon a anunțat lansarea celui mai puternic, ultra ușor model de bicicletă pentru curse, Ultimate CF EVO. Bicicleta stă la baza deja cunoscutului și impresionanului model Ultimate CF SLX, care, după un proces de combinare a celor mai bune materiale ce au trecut înainte printr-o atmosferă rarefiată, a rezultat o bicicletă care cântărește 4,96 kilograme.

- Advertisement -

Pentru proiectarea Ultimate CF EVO, Canyon a refăcut complet linia bicicletei Ultimate CF SLX care deja era foarte ușoară, folosind un “coeficient de fibre speciale ce au necesitat o permisiune specială din partea Ministerului Apărării Japoneze pentru a putea le putea accesa.”

Materialul a fost combinat cu titanul de câte ori a fost posibil, rezultatul ducând la un un cadru care cântărește 665 grame și o furcă (de mărime medie) ce cântărește 290 grame. Pentru a ajunge la aceste valori, Canyon a decis să nu integreze nici un ornament în cadrul bicicletei.

Pentru ca bicicleta să rămână la o greutate cât mai mică, au fost folosite roți tubulare ce cântăresc 935 grame de la producătorul Lightweight Meilenstein Obermayer, împreună cu frâne THM Fibula care cântăresc ca pereche, doar 120 grame.

Bicicleta va fi disponibilă în două variante: Ultimate CF EVO 10.0 SL și Ultimate CF EVO 10.0 LTD.

Ultimate CF EVO 10.0 SL este o bicicletă extrem de ușoară, cântărește 4,96kg și costă 10.000 euro.

Acesta vine echipată cu roțile tubulare Lightweight Meilenstein Obermayer ce cântăresc 935 grame, frâne Fibula, cu o casetă cu 11 viteze SRAM PG-1190 și schimbător SRAM RED 11S, respectiv SRAM RED 22 INKL 11S și pedalier THM-CARBONES CLAVICULA SINE EXCEPTIONE, frâne și schimbătoare SRAM RED 22 DOUBLETAP 11S, ghidon CANYON H18 ERGO CF și șa FIZIK ANTARES 0.0. 

Ultimate CF EVO 10.0 LTD cântărește 5,8 kilograme și costă 13.00 de euro.

Bicicleta folosește roți mult mai practice Lightweight Meilenstein Obermayer ce cântăresc 1.100 grame, frâne SRAM RED, o casetă 11S SRAM XG-1190 și schimbător cu înveliș din titan SRAM RED E-TAP 11S CERAMICSPEED, respectiv SRAM RED E-TAP 11S și pedalier full carbon THM-CARBONES CLAVICULA M3 cu POWERMETER SRM integrat, frâne și schimbătoare SRAM RED E-TAP 11S,€ ghidon special CANYON H36 AEROCOCKPIT CF și șa FIZIK ANTARES 0.0.

- Advertisement -

Pentru prima dată, bicicletele Canyon vor putea fi achiziționate și din Statele Unite, la prețuri ce vor fi anunțate spre sfârșitul acestui an.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă