BMW Seria 3: Evolutia in 40 de ani!

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

BMW Seria 3:  Evolutia in 40 de ani!

Este cât se poate de clar că compacta celor de la BMV a atins un statut de mașină clasică, și acest lucru este cât se poate de evident ilustrat în următorul videoclip.

Putem observa transformarea formei acestui model începând cu 1975 și până în 2016. Este o istorie lungă, de 40 de ani, cu creșterea, transformarea și totodată maturizarea modelelor din seria 3. Indiferent că discutăm despre un coupe, un sedan sau un touring, modelul în sine rămâne aceeași mașină cu tracțiune spate gata să fie lansată ca o rachetă — și asta datorită moștenirii pe care BMW a primit-o din partea curselor din motorsport.

Chiar de la începuturile umile ale Seriei 3, acesta a fost echipat cu un motor din Formula 2 reglat la 306 cai putere, apoi a fost fost împins către categoria Group 5 Special Touring Car unde a câștigat porecla de “flying brick” (cărămida zburătoare)

Următoarea generație, a fost cunoscută ca E30, și a accentuat și mai mult interesul prodcătorului pentru curse. Atât de mult interes a fost câștigat, încât BMW a lansat o variantă de producție a mașinii pentru curse pentru a o omologa pentru cursa Group A Touring Car, iar restul e istorie.

Este clar că nu M3 a definit cu adevărat Seria 3 ca fiind un automobil sportiv, deoarece acest model a venit cu aceste calități sportive încă de la începutul ei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă