BMW Seria 3: Evolutia in 40 de ani!

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

BMW Seria 3:  Evolutia in 40 de ani!

Este cât se poate de clar că compacta celor de la BMV a atins un statut de mașină clasică, și acest lucru este cât se poate de evident ilustrat în următorul videoclip.

- Advertisement -

Putem observa transformarea formei acestui model începând cu 1975 și până în 2016. Este o istorie lungă, de 40 de ani, cu creșterea, transformarea și totodată maturizarea modelelor din seria 3. Indiferent că discutăm despre un coupe, un sedan sau un touring, modelul în sine rămâne aceeași mașină cu tracțiune spate gata să fie lansată ca o rachetă — și asta datorită moștenirii pe care BMW a primit-o din partea curselor din motorsport.

Chiar de la începuturile umile ale Seriei 3, acesta a fost echipat cu un motor din Formula 2 reglat la 306 cai putere, apoi a fost fost împins către categoria Group 5 Special Touring Car unde a câștigat porecla de “flying brick” (cărămida zburătoare)

Următoarea generație, a fost cunoscută ca E30, și a accentuat și mai mult interesul prodcătorului pentru curse. Atât de mult interes a fost câștigat, încât BMW a lansat o variantă de producție a mașinii pentru curse pentru a o omologa pentru cursa Group A Touring Car, iar restul e istorie.

Este clar că nu M3 a definit cu adevărat Seria 3 ca fiind un automobil sportiv, deoarece acest model a venit cu aceste calități sportive încă de la începutul ei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Holly moly ce praf de pagina si articol. Wow
    N am mai intalnit demult asa ceva!!!
    Cum e oare sa mergeti la servici si sa faceți asemenea “produse”. Presupun ca sunteti si mandri asa cumva. Spor in continuare domnilor si doamnelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă