Campagnolo Lansează Grupul de Pinioane cu 12-viteze pentru Schimbătoarele Record și Super Record

Încă de la începuturile bicicletelor cu viteze cerința cicliștilor de a avea cât mai multe viteze nu a încetat nici un moment. Dacă până în acest moment, indiferent că este vorba de bicicletele de șosea sau de biciclete pentru teren accidentat (mountain bike), cele mai răspândite grupuri de pinioane numără 11-viteze...

Bicicletele Echipelor de WorldTour pentru sezonul 2017

Samsung Oprește Actualizările pentru Modelele Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge din 2015

Lumea smartphone-urilor Android continuă să ne surprindă când vine vorba despre actualizările sistemului de operare. De ce? Pentru că de ani de zile actualizările Android cauzează probleme după probleme, iar mai nou și utilizatorii ce folosesc printre cele mai puternice smartphone-uri au surpriza ca telefoanele lor să nu mai fie active pentru următoarele actualizări.

Telefoanele cu Android se Blocheaza Aproape de Doua Ori Mai Des decat iPhone-urile

Shimano Lansează Noua Linie 105 R7000 cu Frâne pe Disc

Ultimele tehnologii Shimano integrate în cea mai nouă linie Shimano 105 R7000. Au trecut mai bine de șase ani de când Shimano a adăugat pe groupset-ul Dura-Ace al 11-lea pinion, iar după patru ani acesta era disponibil și pe 105. De atunci și până în prezent, vârful de gamă Dura-Ace a fost actualizat de mai multe ori...

Pinarello dezvăluie Noua bicicletă Dogma F10: Făcută pentru Shimano Di2

Ce Să Mănânci și Să Bei După O Tură Grea sau Un Antrenament Intens

Nu credeți că ideea de ‘no pain, no gain’ este singura metodă prin care deveniți mai în formă și mai rapizi — reducerea durerilor și suferinței înseamnă stimularea și adaptarea mușchilor la o recuperare și reparare rapidă, metodă la fel de importantă ce ține de realimentarea corectă a mușchilor care duce după sine la îmbunătățirea rezultatelor.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

De Ce Se Supraîncălzește un iPhone? Bateria Se Descarcă Repede? Iată Rezolvarea.

Una dintre problemele mai rar întâlnite la iPhone, iPad sau iPod este supraîncălzirea dispozitivului. Nu discutam despre încălzirea lor atunci când se află la încărcat sau când se încălzesc în timp ce vă jucați sau folosiți o oarecare aplicație, ci despre supraîncălzirea iPhone-ului, iPad-ului sau iPod-ului fără ca acesta să fie macar utilizat—se află în stand-by. În cazul în care întâmpinați această problemă trebuie să știți că ceva este în neregulă cu dipozitivul vostru. Cel mai probabil și bateria se descarcă extrem de rapid.

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Close