Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori este un accident. Nu ai uitat neapărat codul de deblocare, și nici nu este mâna hoților, pentru că aceștia nu o să stea să îți afle ție parola — ci pur și simplu îți vor șterge iPhone-ul sau îl vor vinde pe bucăți. Din această cauză această problemă poate să devină una foarte frunstrantă pentru fiecare dintre noi.
Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă cu unul dintre cele patru lucruri care implică încărcarea iPhone-ului: adaptorul de priză, cablul de încărcare/date (cunoscut ca și cablu Lightning), portul de încărcare a iPhone-ului (cunoscut și ca mufă de încărcare), sau software-ul iPhone-ului.
Dacia a prezentat versiunile facelit pentru majoritatea modelelor sale la Salonul Auto de la Paris de luna trecută. Însă în multe dintre țările în care Dacia vinde aceste modele, în special în afara Europei acestea nu apar sub brandul Dacia, ci sub cel Renault. Gama actualizată include Logan sedan (uneori acesta este vândut ca Symbol), Logan MCV, Sandero hatchback și Sandero Stepway. Fiecare dintre acestea primește noile faruri C-shaped cu tehnologia LED daytime running lights (lumini de zi) și o grilă nouă cu o emblemă mare Dacia sau Renault.
După ce mai zilele trecute vedeam câteva păreri și impresii despre iPhone SE adunate de pe internet acum a venit timpul ca după o săptămână plină în care am folosit acest nou terminal al celor de la Apple, să fie prezentat de noi într-un review.
Aplicația pentru vreme care vine preinstalată pe orice iPhone este foarte ușor de folosit, totuși, aceasta nu oferă foarte multe detalii și informații. Aplicația oferă o privire de ansamblu a săptămânii în curs, dar cam asta este tot. Din fericire, există o grămadă de aplicații pentru vreme disponibile în App Store, iar multe dintre ele oferă o grămadă de alte informații chiar și în versiunile gratuite. Să vedem un top cinci cu cele mai bune aplicații gratuite pentru vreme gratuite pentru iPhone.
Noua generație Dacia Duster 2018 a pășit în Grecia pentru primele drive teste oficiale, iar alături de o galerie de imagini unice, aflăm și lista de prețuri și motorizările pe care le putem alege pe plan local pentru SUV-ul românesc.
Close