Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Ultimele Articole

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare

Cum Să Curățați Căștile Fără Fir AirPods sau AirPods Pro

Vă recomandăm să curățați și să dezinfectați căștile fără fir AirPods sau AirPods Pro din când în când pentru a le menține curate
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

- Advertisement -

Pentru a bloca accesul la un website sau mai multe este necesar să accesați secțiunea Screen Time disponibilă pe orice dispozitiv ce rulează iOS 12 sau mai nou.

Iată cum puteți acum să blocați accesul la anumite site-uri web de pe iPhone sau iPad.

Blocați Accesul din setările Screen Time pe iPhone sau iPad

Deschideți aplicația Settings și apoi urmați acești pași.

Pasul 1:  Mergeți la secțiunea Screen Time.

Pasul 2: Dacă configurați acest lucru pentru un copil prin contul Family Sharing apăsați pe numele copilului, selectați Content & Privacy Restrictions și introduceți parola dvs. pentru contul Family Sharing. Dacă este pentru dispozitivul pe care vă aflați în prezent, selectați doar Content & Privacy Restrictions.

Pasul 3: Porniți Content & Privacy Restrictions prin comutarea butonului din dreapta câmpului astfel încât să își schimbe culoarea în verde.

Pasul 4: Apăsați pe secțiunea Content Restrictions.

 

- Advertisement -

Pasul 5: Selectați Web Content.

Pasul 6: Alegeți Limit Adult Websites.

Pasul 7: La capătul paginii sub Never Allow, apăsați pe Add Website.

Pasul8: Introduceți adresa URL a webiste-ului pe care doriți să îl blocați și apăsați pe Done sau OK pe tastatură.

După salvarea site-ului veți fi redirecționați automat la pagina anterioară de unde puteți adăuga un nou website în secțiunea restricționate dacă acest lucru este necesar.

Tot de aici puteți să ștergeți unul sau mai multe website-uri adăugate anterior prin simpla tragere de la dreapta la stânga cu degetul pe site-ul pe care doriți să îl eliminați.

După ce ați terminat trebuie doar să părăsiți pur și simplu aplicația Settings.

Concluzie

Poate părea un proces complicat la prima impresie dar este un lucru foarte simplu și important dacă doriți să blocați accesul copiilor la anumite website-uri specifice pe oricare dispozitiv, iPhone sau iPad.

Pentru alte informații utile sau mici trucuri legate de iPhone, iPad sau Mac, consultați secțiunea noastră Tutoriale.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă