Blizzard Anunță Diablo 4 Pentru PC, PS4 și Xbox One

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Blizzard Anunță Diablo 4 Pentru PC, PS4 și Xbox One

Blizzard a făcut un anunț important ieri în cadrul ceremoniei anuale de începere a evenimentului BlizzCon, confirmând Diablo 4 pentru PC, PS4 și Xbox One. Cu toate acestea, cea de-a patra versiune a mega cunoscutului joc RPG nu va apărea prea curând, studioul confirmând că este departe de a fi lansat.

Directorul jocului, Luis Barriga, definește Diablo 4 ca o revenire la “rădăcinile întunecate ale francizei,” plină de “simboluri și ritualuri oculte.” Jocul va începe din sfârșitul lui Diablo 3, văzând întoarcerea fiicei lui Lord of Hatred, Lilith, prezentată pentru prima dată în Diablo 2.

Diablo IV takes place many years after the events of Diablo III, after millions have been slaughtered by the actions of the High Heavens and Burning Hells alike. In the power vacuum, a legendary name resurfaces—Lilith, daughter of Mephisto, the whispered progenitor of humanity.

Cea mai mare schimbare a jocului vine sub forma unei noi abordări în ceea ce privește desenarea lumii, Blizzard promițând că jucătorul se va bucura de o “lume complet deschisă,” împărțită în “cinci regiuni deosebit de periculoase, toate conectate perfect pentru a putea călători neîntrerupt.” Lumea, sau mai exact anumite zone din cadrul acesteia, vor fi împărtășite de alți jucători la fel ca un MMO, ceea ce înseamnă că Studioul confirmă declarația din PC Gamer în care se spunea că jocul nu va dispune de un mod offline.

Jocul păstrează perspectiva izometrică și combină elemente favorabile din toate cele trei titluri anterioare, incluzând o Clasă inspirată din Diablo 2. Jucătorii vor putea să călătorească din regiuni muntoase unde se vor lupta cu world bosses împreună cu alți jucători și vor putea intra în lupte PvP.

“Dacă ești nou seriei, vrem să te simți la fel cum ne-am simțit noi când am jucat prima dată Diablo,” a declarat Barriga. “Dacă ești un fan vechi al seriei, credem că acesta este jocul pe care l-ai așteptat cu adevărat.”

Se pare că fanii vor fi nevoiți să aștepte mult mai mult decât s-ar fi așteptat, jocul aflându-se într-un stadiu incipient de dezvoltare. Blizzard a oferit totuși un mic demo a ceea ce există construit până în acest moment, în timp ce Barriga explica în cadrul BlizzCon că Diablo 4 a fost cât pe ce să nu existe.

Primele Clase dezvăluite până la această dată sunt:

  1. Barbarian
  2. Sorceress
  3. Druid

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă