Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Ați avut nevoie vreodată să blurați sau să ascundeți fața unei persoane dintr-o fotografie sau un clip video? De cele mai multe ori acest proces este cam complicat în special pentru aceeia care nu se descurcă foarte bine cu aplicații mai complexe pentru editare foto sau video.

- Advertisement -

Acum totul este mai simplu pentru că există o aplicație nouă care s-ar putea să vă scoată din această încurcătură. Aplicația se numește Anonymous Camera și ascunde fața foarte simplu!

Anonymous Camera ascunde fața sau o blurează direct pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Acest lucru nu a fost posibil până în momentul de față, dar de acum puteți ascunde orice față sau orice persoană doriți dintr-o fotografie sau înregistrare video.

Toate fotografiile sau înregistrările video realizare prin Anonymous Camera app vor rămâne ascunse sau blurate astfel că oricine se va uita în galeria de fotografii din aplicația Photos nu va putea observa mai multe detalii despre personajul/personajele înregistrate.

Aplicația are capacitatea de a distorsiona chiar și vocea unei persoane dintr-un clip video și poate șterge orice metadate care sunt încorporate automat în fișierele salvate pe camerele foto și telefoane.

Aceste metadate includ ora și data la care a fost realizată fotografia sau videoclipul, iar în funcție de sertările de confidențialitate ale dispozitivului, poate apărea chiar și locația.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Chiar dacă se ascund fețele anumitor persoane dintr-o fotografie aceste informații pot să dezvăluie foarte multe, indiferent dacă sunt partajate accidental online sau preluate ulterior atunci când se analizează un dispozitiv.

Perhaps most importantly, Anonymous Camera processes content in real time on users’ devices, something that wasn’t possible before recent advances in AI. This means videos or photos only exist in their original state for a brief time as the app amends them. So, if someone’s phone is confiscated at a later date, no uncensored files will be available.

- Advertisement -

Aplicația Anonymous Camera a fost dezvoltată de Playground.AI împreună cu jurnaliști de investigații pentru a surprinde imagini anonime în timp real.

A fost utilizată tehnică de ultimă generație machine learning, pentru a concepe un instrument special dedicat jurnaliștilor și activiștilor care trebuie să înregistreze informații sensibile în timp ce se protejează pe ei înșiși și sursele lor.

Într-o epocă în care recunoașterea facială este în plină creștere, această aplicație vă ajută să rezistați împotriva eroziunii dreptului nostru la viața privată.

Aplicația este gratuită în varianta Lite și costă 9,99RON în variantă Pro!

Descărcați: Anonymous Camera pentru iPhone din App Store

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă