Home APPLE WATCH

APPLE WATCH

De Acum Poți Monitoriza Turele de Ski și Snowboarding cu Apple Watch Series 3

Apple a anunțat astăzi că toți utilizatorii de Apple Watch Series 3 au posibilitatea de a-și folosi smartwatch-ul pentru monitorizarea turelor de ski sau snowboarding datorită recentelor actualizări aduse aplicațiilor Snoww, Slopes, Squaw Alpine, Snocru și Ski Tracks—aplicațiile sunt disponibile în App Store.

Cele Mai Bune 6 Aplicatii pentru Apple Watch

iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 și Multe Altele: Toate anunțurile din cadrul Evenimentului Apple

Pregătiți-vă banișorii, umpleți-vă conturile și așteptați noile gadget-uri de la Apple, pentru că doar ce au fost prezentate seara trecută în cadrul unui eveniment deosebit. Cu ocazia evenimentului mult așteptat din toamna acestui an, Apple a deschis porțile noii săli pentru evenimente din Apple Campus, aflat în Cupertino, California, sală ce poartă numele fondatorului companiei, Steve Jobs.

iPhone 5S Scos din Productie si Inlocuit cu iPhone SE – iPad Pro de 9,7 inci si curele noi pentru Apple Watch

Tot Ce Știm Despre Apple Watch Series 3

Foarte multe lucruri nu s-au auzit și nu s-au spus până în prezent despre un viitor Apple Watch 3, sau Series 3, dacă e să păstrăm linia celorlalte purtabile Apple. Apple Watch Series 2 s-a lansat în Septembrie 2016, fiind dotat cu un procesor S2 și senzor GPS integrat, venind în mai multe variante de materiale pentru carcasă, ca aluminiul, oțelul sau ceramica (modelul din aur a fost eliminat) și a adus pentru prima dată rezitența la apă în totalitate pentru un produs Apple.

Apple Watch Series 3 va fi disponibil începând cu cea de-a doua jumătate a anului 2017

Close