Apple Watch Series 3 va fi disponibil începând cu cea de-a doua jumătate a anului 2017

Ultimele Articole

DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Apple Watch Series 3 va fi disponibil începând cu cea de-a doua jumătate a anului 2017

O a treia generație de Apple Watch este în mod normal așteptată în această toamnă, iar acest lucru devine acum mai aproape de adevăr pentru că DigiTimes spune că Apple ar fi solictat furnizorilor săi să înceapă să livreze piesele necesare pentru dispozitiv în cea de-a doua jumătate a anului 2017.

- Advertisement -

Apple Watch Series 3 ar trebuie să fie asamblat de Compal Electronics, luând locul actualului producător Quanta Computer, și ar trebuie să aducă îmbunătățiri pe partea de baterie și performanță, mai mult decât pe un design nou sau pe funcții noi adăugate.

Pentru a putea produce noile Apple Watch, compania Compal Electronics și-a mutat anul trecut întreg echipamentul pentru producția de tablete, smartphone-uri și purtabile din China de Est în Chongqing. Compal este cel de-al doilea cel mai mare producător de notebook-uri, doar anul trecut compania asamblând și livrând cinci milioane de dispozitive către clienții finali.

Apple nu a publicat nici un raport legat de vânzările Apple Watch, dar firma de cercetare Canalys a estimat că producătorul din Coupertino ar fi vândut aproximativ 11,9 milioane de unități în 2016, ceea ce înseamnă 49% din totalul vânzărilor de smartwatch-uri.

Originalul Apple Watch a debutat în Aprilie 2015, iar Apple Watch Series 2 în Septembrie 2016. După lansarea Apple Watch Series 3, ambele modele anterioare ar trebui să rămână pe piață, dar cu un preț redus.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă