Apple Va Lansa Anul Viitor Trei Modele de iPhone – 4,7-inci, 5,5-inci si Un Model cu Ecran OLED

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Apple Va Lansa Anul Viitor Trei Modele de iPhone – 4,7-inci, 5,5-inci si Un Model cu Ecran OLED

Doar de două luni a fost lansat iPhone 7 și iPhone 7 Plus, iar zvonurile despre noua generație iPhone circulă prin tot online-ul.

Primele zvonuri au fost legate de faptul că Apple va schimba complet design-ul (o posibilă întoarcere la un iPhone complet din sticlă) așa-zisului iPhone 8 și mai mult de atât va face ecranele mult mai mari, până pe marine și trecând astfel de la 4,7-inci cât are în prezent iPhone 7, la 5,0-inci pe iPhone 8, iar de la 5,5-inci cât are în prezent iPhone 7 Plus, la 5,8-inci pentru versiunea Plus a lui iPhone 8

Am mai auzit anumite zvonuri despre un iPhone ediție aniversară care va primi un update major și totodată că strategia Apple presupune schimbări majore aduse pentru iPhone abia o dată la trei ani.

Acum lucrurile s-au schimbat puțin, iar ultimele zvonuri ar susține un trio — adică trei variante diferite de iPhone lansate anul viitor de Apple. Este vorba de un iPhone cu diagonală de 4,7-inci și unul cu diagonală de 5,5-inci dotate cu ecrane LCD, probabil mai performante decât ce putem găsi pe iPhone 7 și 7 Plus, împreună cu un nou model iPhone ce va fi dotat cu un ecran OLED. Sursa este din nou analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities.

We look for new 2017 iPhones to come in three models: one OLED model, and two TFT-LCD models with 4.7-inch and 5.5-inch display. We believe the OLED and 5.5-inch TFT-LCD iPhones will feature dual-camera. Based on this prediction, our forecast of dual camera adoption rate in new 2017F iPhone models is revised up from 30-40% to 65-75%. We view this increase as favoring Largan’s sales and profit momentum as it is the exclusive supplier of wide-angle and telephoto lens. It also bodes well for Apple’s dual camera software ecosystem.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: macrumors

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă