Apple Renunță la 3D Touch pe iPhone

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Apple Renunță la 3D Touch pe iPhone

Sistemul 3D Touch care știe cât de tare apasă utilizatorul pe ecran și care este disponibil pe majoritatea iPhone-urilor, nu va mai fi disponibil pe modele lansate în 2019 conform mai multor surse.

- Advertisement -

Prin această schimbare Apple ar dori să poată reduce puțin prețurile viitoarelor sale modele.

În mod normal, un ecran touchscreen standard are capacitatea de a detecta un deget care îl atinge, nu și cât de tare se face atingerea. Cu tehnologia 3D Touch ecranul are o anumită sensibilitate la unele presiuni. Acest 3D Touch este folosit de iOS pentru a deschide meniuri pop-up pentru aplicațiile instalate sau pentru a lansa aplicații din lock screen.

Această caracteristică nu se găsește pe nici un model iPad, înțelegând de aici că nu este un musai pentru utilizator.

Sfârșitul lui 3D Touch

Un articol recent din Wall Street Journal a compilat mai multe zvonuri legate de următorul iPhone, printre care faptul că va dispune de trei lentile pentru camera foto de pe spate. Tot aici spunându-se că “Apple are în vedere renunțarea la anumite funcții pe modele din 2019 pentru a reduce din costurile finale, iar dintre acestea face parte și modul force-touch.”

Putem crede acest lucru pentru că procesul de schimbare a început deja de anul trecut, când pe iPhone XR nu mai există 3D Touch, fiind înlocuit cu Haptic Touch.

Haptic Touch înseamnă că atunci când se menține apăsat mai mult într-un anumit loc, telefonul vibrează foarte puțin astfel în cât să realizăm ce am făcut. Așa funcționează Haptic Touch pe iPhone XR și face aproape același lucru ca 3D Touch, doar că nu se mai bazează pe apăsarea puternică, ci pe apăsarea lungă.

Practic acest Haptic Touch este disponibil de câțiva ani, doar că Apple a găsit în toamna lui 2018 un mod mai fancy de descriere a apăsării lungi a ecranului. Prin Haptic Touch utilizatorii iPad pot îndeplini aceleași sarci ca utilizatorii de iPhone cu 3D Touch. 3D Touch a fost inventat să fie un înlocuitor, dar acum se pare că costurile depășesc beneficiile.

Așadar, prin înlăturarea 3D Touch de pe următoarele versiuni iPhone, Apple ar putea reduce costul final, lucru care cu siguranță ar bucura audiența. Mai ales că modelele lansate în 2018 au fost criticate deseori tocmai din cauza costurilor ridicate.

- Advertisement -

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă