Apple Maps Include de Acum și Locații de Bike-Sharing pentru 179 de Orașe

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Apple Maps Include de Acum și Locații de Bike-Sharing pentru 179 de Orașe

Apple a actualizat aplicația Maps care acum oferă tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad, Mac și Apple Watch posibilitatea de a găsi cel mai apropiat punct de bike-sharing din cele peste 175 de orașe de pe teritoriul a 36 de țări.

- Advertisement -

Mai exact, compania din Cupertino a semnat Luni dimineața un parteneriat cu Ito World prin care sunt adăugate datele pentru bike-sharing în Apple Maps. Prin acest parteneriat sunt incluse puncte bike-sharing ca Citi Bike în New York, Ford GoBike în San Francisco, BIKETOWN în Portland, Santander Cycles din Londra, bicing în Barcelona, BIXI din Montreal, CityCycle în Brisbane, nextbike în Germania, Austria, Croatia, Elveția și Marea Britanie, și multe altele.

Pentru ca această caracteristică să ofere informațiile necesare este suficient să tastați în bara de căutare a aplicației Maps “bike sharing” sau numele unui serviciu de acest tip. Bineînțeles că puteți să îi spuneți lui Siri să caute pentru voi cel mai apropiat punct bike-sharing.

Ito World a colaborat cu o mulțime de companii pentru a licenția și a normaliza datele bike-sharing și din acest motiv Apple a dorit această colaborare care necesită doar o integrare a unui singur model de date pentru a sprijini sute de servicii bike-sharing.

Pentru moment aplicația nu oferă de cât numele serviciului, adresa și informațiile de contact ale celui mai apropiat bike-sharing, dar există probabilitatea de a fi afișate în viitor și date legate de numărul de bicicletele disponibile sau de locurile de parcare libere în stațiile bike-sharing.

În ultimii ani Apple a făcut progrese reale în cea ce privește cartografierea în aplicația Maps, dar chiar și așa, mai e cale lungă până când Apple să se poată bate de la egal la egal cu adversarul său principal, Google.

Aplicații specializate de bike-sharing disponibile în App Store: Mobike – Smart Bike Sharing, ofo și oBike.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: idownloadblog

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă