Apple Lucrează La Caracteristica De Monitorizare A Somnului Pentru Viitoarele Apple Watch-uri

Ultimele Articole

DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Apple Lucrează La Caracteristica De Monitorizare A Somnului Pentru Viitoarele Apple Watch-uri

Conform celor de la Bloomberg, Apple testează în momentul de față o caracteristică ce va monitoriza somnul cu ajutorul Apple Watch.

- Advertisement -

Se pare că Apple face aceste teste de câteva luni de zile deja, în jurul Cupertino, iar dacă rezultatele acestor teste ies așa cum dorește Apple, s-ar putea să putem beneficia de această caracteristică pe viitoarele Apple Watch, începând cu 2020.

Poate fi dezamăgitoare această știre și totodată faptul că până în momentul de față Apple Watch nu poate monitoriza somnul nativ, ci doar prin aplicații third-party, și cu atât mai mult cu cât competitorii săi direcți, ca Fitbit de exemplu, oferă aceste caracteristici de ceva timp pe dispozitivele sale. Cu toate acestea sperăm ca Apple să lucreze cu mai multă atenție la această caracteristică și să o ducă la un cu totul alt nivel de precizie, sau să ofere mult mai multe informații decât ceea ce putem găsi astăzi.

De reținut este că zvonul menționează că această caracteristică va fi disponibilă pe viitoarele versiuni de Apple Watch și nu pe viitoarele actualizări de software watchOS.

Desigur, în momentul de față putem utiliza aplicații third-party ca AutoSleep sau Pillow care monitorizează somnul cu ajutorul senzorilor de pe Apple Watch, iar cu ajutorul Apple Watch Series 4 care dispune de generații mult mai avansate de senzori, precizia tuturor măsurătorilor a crescut semnificativ. Așadar putem spera la varianta în care Apple să ofere acesată funcție și pe dispozitivele mai vechi la lansarea caracteristicii de monitorizare a somnului, chiar dacă nu la același nivel cu viitoarele Apple Watch-uri. Spunem acest lucru prin simplul fapt că dacă Apple testează astăzi această caracteristică, cu siguranță nu folosește un Apple Watch din 2020, ci clar folosește hardware-ul actual.

Singurul fapt prin care Apple nu ar oferi această caracteristică modelelor mai vechi Apple Watch ar putea fi bateria. Se știe că un Apple Watch rezistă o zi întreagă dacă este folosit normal, dar nu mai mult—utilizatorii care folosesc frecvent monitorizarea activităților fizice sau redarea melodiilor, nu vor putea să beneficieze de o zi întreagă și o noapte dintr-o singură încărcare. Așadar, credem că Apple caută în primul rând soluții pentru o baterie care să reziste mai multe zile pe viitoarele Apple Watch-uri, astfel ca utilizatorii să nu fie nevoiți ca după o noapte de monitorizare a somnului dimineața să trebuiască să își încarce Apple Watch-ul.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
Sourcebloomberg
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă